Dostumun Dünyası başvuru formu! Ali Yeşilırmak Dostumun Dünyası başvuru nasıl yapılır?

FOX TV ekranlarında Cumartesi günleri yeni bölümleri ile yayınlanan ve deneyimli köpek eğitmeni Ali Yeşilırmak’ın sunumu yaptığı Dostumun Dünyası başvuru formu detaylarına sizler için ulaştık. Peki, Dostumun Dünyası başvuru nasıl yapılır?

Deneyimli köpek eğitmenlerinden Ali Yeşilırmak, Türkiye’nin en çok izlenen ve yakından takip edilen köpek eğitimi programı Dostumun Dünyası’nda ikinci sezonu ile takipçileriyle beraber her hafta sonu Cumartesi gününde FOX TV ekranlarında buluşuyor.

Yaklaşık 27 yıldır köpek eğitmenliği yapan Ali Yeşilırmak’ın sunuculuğunu yaptığı Dostumun Dünyası, Cumartesi günleri FOX TV ekranlarınsa saat 12.45’te izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Köpeklerle her daim doğru bir şekilde iletişim kurarak davranış sorunlarını çözmenin yollarının gösterildiği bu programda; saldırganlıktan aşırı havlamaya, çocuklarla iletişimden başka köpeklerle sosyalleşmeye kadar birçok farklı konuda Ali Yeşilırmak değişik çözümler sunuyor.

Dostumun Dünyası başvuru formu! Ali Yeşilırmak Dostumun Dünyası başvuru nasıl yapılır?

İlk sezonunda büyük bir ilgi gören Dostumun Dünyası, ikinci sezonunda da FOX TV ekranlarında Cumartesi günleri ekranlara geliyor. Yetenek Sizsiniz yarışmansın şampiyonlarından yetenekli köpeği Max ile tüm Türkiye’ye ismini duyurmayı başaran Ali Yeşilırmak’a, Max’in torunu Teo da eşlik ediyor.

DOSTUMUN DÜNYASI BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Dostumun Dünyası başvuru formu FOX TV internet sitesi üzerinde yer almamaktadır. Dostumun Dünyası programına başvuruda bulunmak için https://www.fox.com.tr/izleyici-temsilcisi linkine tıklayarak iletişime geçebilirler.

Dostumun Dünyası başvuru formu! Ali Yeşilırmak Dostumun Dünyası başvuru nasıl yapılır? - Resim : 2

Bunlarında dışında 0 212 414 90 00 nolu telefondan ya da izleyicitemsilcisi@fox.com eposta adresi üzerinden Dostumun Dünyası başvuru formu için iletişime geçebilirsiniz.

Dostumun Dünyası başvuru formu! Ali Yeşilırmak Dostumun Dünyası başvuru nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Dostumun Dünyası Dostumun Dünyası başvuru Ali Yeşilırmak max
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.