Dostları, Nurella'yı hastanede de yalnız bırakmadı!

Geçtiğimiz gün Bodrum'da fenalaşarak hastaneye kaldırılan ünlü modacı Nur Yerlitaş'ı yakın dostu Demet Akalın ve Seren Serengil hasta yatağında ziyaret etti.

Bodrum’da rahatsızlanarak özel bir hastaneye kaldırılan ünlü modacı Nur Yerlitaş zatürre teşhisi ile tedavi altına alındı. Birkaç gün daha tedavisinin devam edeceği öğrenilen Yerlitaş’ı yakın dostları yalnız bırakmadı.

rtyeurtu

Ünlü sanatçı Demet Akalın ve Seren Serengil Yerlitaş’ı birlikte ziyaret etti. Biraz olsun morali düzelen ünlü modacının yorgun ve bitkin halleri ise dikkatlerden kaçmadı. Demet Akalın ve Seren Serengil hasta ziyareti fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi.

Dostları, Nurella'yı hastanede de yalnız bırakmadı! ile ilgili etiketler Nur Yerlitaş Demet Akalın Seren Serengil ziyaret
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.