Dorukhan Toköz'den Fenerbahçe iddialarına yalanlama!

Beşiktaş' yıldızı Dorukhan Toköz, Fenerbahçe'ye transfer oalcağını iddialarını yalanlayarak Instagram’da sus işareti ve kartal emojilerini kullandı.

Beşiktaş’ın genç yıldızı Dorukhan Toköz, Fenerbahçe iddialarına sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yanıt verdi. Son günlerde adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Dorukhan, iddiaların asılsız odluğunu yineleyerek Instagram’da sus işareti ve kartal emojilerini kullandı.

Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddialarına yanıt veren Beşiktaşlı Dorukhan Toköz, paylaşımıyla siyah-beyazlı taraftarları sevindirdi.Instagram hesabından imalı bir paylaşımda bulunan ve paylaştığı fotoğrafında sadece emoji kullanan orta saha oyuncusu, "sus" ve "kartal" işaretlerini kullanması dikkat çekti.

Dorukhan Toköz

Eskişehirspor'dan transferi sonrası Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ın en öenmli parçalarından biri olan ve gösterdiği başarılı performansı ile herkesi kendine hayran bırakan Dorukhan Toköz'ün sakatlık sonrası nasıl bir performans sergileyeceği de büyük merak konusu olmuştu. Toköz, sakatlığı nedeniyle 19/20 sezonunda sadece 8 resmi maça çıkabildi.

Dorukhan Toköz'den Fenerbahçe iddialarına yalanlama! ile ilgili etiketler Dorukhan Toköz Fenerbahçe Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.