Ahmet Bulut: Fenerbahçe ile hiçbir görüşmem olmadı

Beşiktaş'taki geleceği belirsizliğini koruyan Dorukhan Toköz'ün Fenerbahçe'ye gideceği haberleri menajeri tarafından bir kez daha yalanlandı. "Türkiye'de başka takımda oynamam" diyen 24 yaşındaki milli futbolcu, Siyah-Beyazlı kulüple anlaşamazsa rotasını Avrupa'ya çevirecek.

Beşiktaş'ta kendisine önerilen sözleşme teklifini henüz kabul etmeyen ve sezon sonunda boşa çıkacak olan Dorukhan Toköz, Avrupa'ya açılıyor. 24 yaşındaki orta saha oyuncsunun menajeri Ahmet Bulut, Fenerbahçe haberlerini yalanladı...

A Spor'a konuşan Bulut, "Dorukhan Toköz için Fenerbahçe ile hiçbir görüşmem olmadı. Dorukhan ile ilgili Fenerbahçe haberleri doğruyu yansıtmıyor. Dorukhan, Beşiktaş'ın şampiyonluğuna odaklanmış durumda" ifadelerini kullandı.

Siyah-Beyazlı kulübe yakın kaynaklar, milli futbolcunun Türkiye'de Beşiktaş'tan başka kulüpte oynamayı kabul etmeyeceği yönünde görüş belirtiyor. Başkan Ahmet Nur Çebi'ye bu konuda söz veren Dorukhan'la şampiyonluğun ardından bir kez daha masaya oturulacağı gelen haberler arasında...

Beşiktaş'a 2018-19 sezonunda Eskişehirspor'dan bedava transfer edilen yıldız isim, Medel'in sakatlık yaşadığı bir dönem "ihtiyaçtan" 11'e alınmış ve formayı bir daha bırakmamıştı. Şenol Güneş tarafından milli yapılan futbolcunun sözleşmesinde iyileştirilmeye gidilmiş ancak kontrat süresi bir sonraki sözleşmeye bırakılmıştı. 

Bu sezon, Beşiktaş formasıyla 33 maça çıkan Dorukhan'ın diğer seçenekleri ise La Liga ve Serie A kulüpleri...

Ahmet Bulut: Fenerbahçe ile hiçbir görüşmem olmadı ile ilgili etiketler Dorukhan Toköz Beşiktaş Ahmet Bulut Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.