Dorukhan Toköz meselesi bu hafta çözülüyor

Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonunda bitecek milli orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz ile yeni sözleşme imzalamak için görüşmelere tekrar başlıyor. Siyah-Beyazlı yönetim, 24 yaşındaki futbolcunun menajeriyle bir araya gelecek.

Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz krizi bu hafta çözülüyor. Siyah-Beyazlılar sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak 24 yaşındaki futbolcuyla yeni kontrat imzalamak istiyor. Yönetim bu hafta içinde milli orta sahanınn menajeri Ahmet Bulut’la bir araya gelip sözleşme şartlarında uzlaşma zemini arayacak.

TOP OYNAMAK İSTİYORSA İMZALAR

Sezon öncesi yapılan görüşmelerden sonuç çıkmamış, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi yaptığı son basın toplantısında milli orta saha oyuncusuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Beşiktaş’ta futbol oynamak isteyen herkese kapımız açık. Beşiktaş’ta top oynamak istemeyen hiç kimseyle de işimiz olmaz. Dorukhan, Beşiktaş’ta top oynamak istediği takdirde sözleşme imzalayacaktır; imzalamadığı takdirde, top oynamak istemediği takdirde de Allah yolunu açık etsin."

ARADA UÇURUM VAR

Kartal'ın 2018 yazında Eskişehirspor’dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı futbolcu yıllık 350 bin euro ücret alıyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Avrupa'dan birkaç kulübün gündeminde olan Dorukhan'ın yeni sözleşme için en az 2 milyon euro istediği iddia edilmişti. Beşiktaş’ta gösterdiği performansla milli takıma kadar yükselen futbolcu Siyah-Beyazlı formayla 40 maça çıkıp 3 gol attı, 4 de asist yaptı.

Dorukhan Toköz meselesi bu hafta çözülüyor ile ilgili etiketler Dorukhan Toköz Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Ahmet Bulut
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.