Dortmund, Guerreiro ile lider çıktı!

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son haftasında Borussia Dortmund deplasmanda Monaco'yu Guerreiro'nın iki golüyle 2-0 mağlup etti ve Atletico Madrid'in de Club Brugge deplasmanından 0-0 eşitlikle ayrılmasıyla grubu lider tamamladı.

Karşılaşmaya etkili başlayan Borussia Dortmun 15. dakikada Raphael Guerreiro'nun golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra tempoyu düşüren Alman ekibi ilk yarıyı bu golle önde bitirdi.

İkinci yarıda da ilk yarıda olduğu gibi daha etkili olan taraf Borussia Dortmund oldu. Alman ekibi Monaco karşısında topa yüksek oranda sahip olarak oyunun kontrolünü maç boyunca elinde tuttu. Karşılaşmanın 88. dakikasında Raphael Guerreiro ile bir gol daha bulan Borussia Dortmund skoru 2-0'a getirdi ve iyice rahatladı. Kalan dakikalarda başka gol de olmayınca Borussia Dortmund, Monaco deplasmanından galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 13'e yükselten Borussia Dortmund, Atletico Madrid'in berabere kalmasıyla grup liderliğini elde etti. Monaco ise 1 puanda kaldı ve Avrupa'ya veda etti.

Dortmund, Guerreiro ile lider çıktı! ile ilgili etiketler Monaco Dortmund şifresiz bein sports max 2
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.