Dortmund, Barça'ya duacı!

UEFA Şampiyonlar Ligi F grubu 6. hafta son maçında Borussia Dortmund evinde konuk ettiği Slavia Prag'ı 2-1'lik skorla mağlup etti. Grubun diğer maçında da Barcelona'nın deplasmanda Inter'i yenmesi üzerine, sarı-siyahlılar son 16 turuna kalmayı başardı.

Her iki takımnda galibiyet parolasıyla çıktığı maçtın ilk 45 dakikalık yarısının 10. dakikasında Dortmund, Sancho'nun kaydettiği golle öne geçti. Slavia Prag bu gole 43. dakikada Tomas Soucek'in golüyle cevap verdi ve maçın skorun denge getirdi.

Maçın ikinci 45 dakikalık yarısında Borussia Dortmund, 61. dakikada Julian Brandt'ın imza attığı golle maçın skorunu belirledi ve Slavia Prag'ı 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın bu şekilde sonuçlanmasıyla puanını 10 yapan Borussia Dortmund, F grubunu ikinci sırada tamamlayarak devler liginde son 16 turuna kalan takımlardan oldu.

Slavia Prag grubu 2 beraberlik 4 mağlubiyetle tamamladı.

Dortmund, Barça'ya duacı!

Dortmund, Barça'ya duacı! ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi Borussia Dortmund Slavia Prag Alman Çekya Signal Iduna Park
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.