Dört doktor bir eczacı ve iki öğretmen koronaya yenildi

Türkiye’nin koronavirüs ile mücadelesi sürüyor. Artan vaka sayısı sağlık ve eğitim camiasını etkilemeye devam ediyor, üst üste kayıp haberleri geliyor. Son bir günde çeşitli illerden dört doktor, bir eczacı iki öğretmen daha koronavirüsten yaşamını yitirdi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Koronavirüsün dünyada ve Türkiye'de etkisini artırarak hızla can almaya devam ettiği son günlerde dünya üzerinde şu ana kadar 1.5 milyondan fazla kişi öldü. Türkiye'de ise bu rakam bugün itibariyle 14 bin 316. Ancak virüs hızla can almayı sürdürüyor.

DÖRT DOKTOR VE ECZACI DAHA YAŞAMINI YİTİRDİ!

Türkiye’de virüsle savaşın ön saflarındaki doktor, eczacı ve kamu çalışanlarından kötü haberler geliyor. Daha önce Bakırköy Doktor Sadi Konuk Devlet Hastanesi acil servisinde görev yapan son olarak da Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Acil Tıp Uzmanı olan doktor Mehmet Karakum koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Yine Yalova Özel Atakent Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı 64 yaşındaki Op.Dr. Ahmet Zare’de kovid 19 nedeniyle yaşamını yitirdi. Salgın hastalık nedeni ile İzmir Aliağa'da kurulu HABAŞ fabrikasında doktor Mustafa Selek adlı iş yeri hekimi de hayatını kaybedenler arasında. stanbul’da ise 64 yaşındaki Ortopedi Uzmanı Dr. Ferruh İlter tedavi gördüğü hastanede korona nedeniyle yaşamını yitirdi.

Dört doktor bir eczacı ve iki öğretmen koronaya yenildi

Salgın hastalık nedeni ile yaşamını yitirenler arasında, 72 yaşındaki eczacı Tevfik Fikret Atılgan’da bulunuyor. Atılgan’ın da korona virüsü nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

ISPARTA VE DENİZLİ’DE ÖĞRETMENLERİN ÖLÜMÜ BÜYÜK ÜZÜNTÜ YARATTI!

Öteyandan, Isparta’da 54 yaşındaki Arife Atılgan Ünlü salgın hastalıktan yaşamını yitirdi.İsparta Sevim Örnek İlkokulu Sınıf Öğretmeni’ni Ünlü’nün ölümünün eğitim camiasında ve öğrencileri arasunda büyük üzüntü yarattığı ifade edildi.

Denizli'de ise Özel Fen Bilimleri Anadolu Lisesi Fizik Öğretmeni olan, 32 yaşında bulunan Mustafa Demir’inde vefat ettiği öğrenildi. Öğretmen Demir’in, Covid-19 nedeniyle ev karantinasındayken durumunun ağırlaşması üzerine kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

Dört doktor bir eczacı ve iki öğretmen koronaya yenildi ile ilgili etiketler Türkiye doktor kayıp ölüm eczacı Öğretmen
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.