Dört aylık hamile olan Burcu Kara'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu

2016 yılında yapımcı Fırat Parlak'la evlenen ve bu evliliğinden Ali Çınar adında dört yaşında bir oğlu bulunan oyuncu Burcu Kara ikinci bebeğine hamile. 4 aylık hamile olan Burcu Kara'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Güzel oyuncu bu kez yine erkek bebek dünyaya getirecek.

Haziran Gecesi, Tatar Ramazan, Tozlu Yollar, Kördüğüm, Keşke Hiç Büyümeseydik, Kırmızı Oda gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 42 yaşındaki oyuncu Burcu Kara, 2016 yılında yapımcı Fırat Parlak'la Belçika'da evlenmişti. Burcu Kara ile Fırat Parkak'ın ilk çocukları Ali Çınar 2017 yılının Eylül ayında dünyaya gelmişti.

HAMİLE OLDUĞUNU BU SÖZLERLE MÜJDELEMİŞTİ

Burcu Kara geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından sürpriz bir paylaşıma imza atarak hamile olduğunu duyurdu. Karnı belirginleşen Burcu Kara yaptığı paylaşıma "Bu ara biraz kilo aldım. 36 beden günlerime bir süre ara veriyoruz. Balıketli bir Burcu'ya hazır olun!" notunu düştü.

burcu-kara-bebeginin-cinsiyeti

İKİNCİ ÇOCUĞU DA ERKEK OLACAK

Burcu Kara'nın ikinci çocuğunun cinsiyeti belli oldu. 2016 yılından bu yana evli olan Burcu Kara ile Fırat Doğu Parlak, oğulları Ali Çınar'dan sonra ikinci kez erkek çocuk sahibi olacaklar.

 

Dört aylık hamile olan Burcu Kara'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu ile ilgili etiketler Fırat Parlak Hamilelik Burcu Kara
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.