Donbass geriliminde Rusya'dan flaş çağrı: Gerginliği yükseltecek hareketlerden uzak durun!

Karadeniz'deki Donbass bölgesinde yaşanan gerilimle iligli Rusya'dan son dakika hamlesi geldi. Donbass bölgesi olayı ile ilgili Ukrayna ve NATO'ya çağırda bulunan Rusya; Kiev ve NATO'dan gerilimi yükseltmemelerini istedi.

Rusya ve Ukrayna arasında büyük gerilime neden olup ülkeleri savaşın eşiğine getiren Donbass krizi ile ilgili flaş gelişmeler gelmeye devam ediyor. Son olarak olaya ABD, İngiltere ve NATO da dahil olmuştu. 

ABD SAVAŞ GEMİSİ GÖNDERECEKTİ

Art arda tehdit gibi açıklamalar gelirken, önce ABD Karadeniz'e savaş gemisi göndereceğini duyurdu. ABD bu kararından Biden ve Putin görüşmesi sonrası vazgeçti.

Gerilim düşüyor derken bu kez de İngiltere, Karadeniz'e savaş gemisi göndermek için Türkiye'den Boğazlardan geçiş izni istedi.

MOSKOVA YÖNETİMİNDEN UZAK DURMA ÇAĞRISI

Ukrayna, NATO'ya girmek istediğini açıklarken, NATO da, Rusya'ya karşı Ukrayna'nın toprak bütünlüğünü savunacağını duyurdu. Tansiyon bir yükselip bir düşerken son açıklama Rusya'dan geldi.

Moskova yönetimi, Kiev ve NATO'yu Donbass'ta gerginliği yükselticek hareketlerden uzak durmaya çağırdı.

Donbass geriliminde Rusya'dan flaş çağrı: Gerginliği yükseltecek hareketlerden uzak durun! ile ilgili etiketler Putin Rusya donbass
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.