Donald Trump'ın taklit hesabını bile kapattılar

Sosyal medya kuruluşu Twitter'ın ABD Başkanı Donald Trump’ın varlığına bile tahammülü kalmadığı iyice ortaya çıktı. Trump'ın kapatılan hesabını taklit eden Fransız milletvekili Joachim Son-Forget’in hesabı da Twitter tarafından orjinal hesap gibi askıya alındı.

Fransız milletvekili Joachim Son-Forget, Trump’ın hesabının Twitter’da kalıcı olarak silinmesinin ardından kendi hesabının kullanıcı bölümünü ABD Başkanının adıyla değiştirdi.

Profil fotoğrafına da Trump’ın fotoğrafını ekleyen Fransız milletvekili, bir de onun adına paylaşım yaptı.

Ancak Trump'ın ismine bile tahammülü kalmadığı anlaşılan Twitter, Son-Forget’in hesabını kısa süre içinde askıya aldı.

İsviçre ve Liechtenstein’daki Fransız vatandaşlarını Ulusal Meclis’te temsil eden Son-Forget, daha önce Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un hesabını da taklit ederek dikkatleri çekmişti.

Fransız milletvekilinin bu eylemi, Macron’un partisinden ayrılmasıyla neticelenmişti.

Uzun süredir ABD Başkanı'na karşı tavırlı olduğu bilinen, sık sık paylaşımlarına "gerçeği yansıtmadığına" ilişkin notlar ekleyen Twitter, dün ABD Başkanı Donald Trump'ın hesabını kalıcı olarak askıya aldığını duyurmuştu.

 (AA)

 

 

Donald Trump'ın taklit hesabını bile kapattılar ile ilgili etiketler Twitter Donald Trump Fransız milletvekili Joachim Son-Forget
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.