Trump'a bir şok da karısından!

ABD'deki başkanlık yarışında koltuğu Joe Biden'a kaptıran Donald Trump'ın başı, eski danışmanı Omarosa Manigault Newman ile belada... Newman'ın iddiasına göre; Trump'ın seçimi kaybetmesiyle birlikte karısı Melania, boşanma hazırlıklarına başladı.

Kasım ayında beklenmedik bir şekilde istifa eden ABD Başkanı Donald Trump'ın danışmanı Omarosa Manigault Newman, Trump'ın seçimi kaybettikten sonra karısı Melania'nın artık boşanma davası açmak için geri sayıma başladığını söyledi.

''EMİR KULU GİBİ GÖRÜYOR''

Newman, Trump'ın ve Melania'nın evliliklerinin çok tuhaf bir evlilik olduğunu ve Trump'ın Melania'yı eşten çok bir emir kulu gibi gördüğünü söyledi.

"KAPILAR ARDINDA NELER OLDUĞUNU BİLSENİZ BAŞINIZ DÖNER"

Newman açıklamasına şöyle devam etti: "Bu evlilik hakkında yorum yaparken çok dikkatli davranıyorum çünkü kapalı kapılar ardında neler olduğunu bilseniz başınız döner. Ben Trump ve Melania çiftini ilk görüşmeye başladıklarından bu yana tanıyorum. 17 yıllık ilişkilerinde Trump ve eşi bazen birbirlerini çok sevdiler bazen de Trump eşine tam olarak köle muamelesi yaptı. Birçok kez medya önünde Melania'nın Trump'ın elini tutmak istememesi de evlilikleri hakkında ipucu veriyordu"

BEYAZ SARAY'DAN TAŞINMAYI BEKLİYOR

Melania'nın boşanma işlemlerine başlaması için Beyaz Saray'dan taşınmalarını beklediğini ve saatleri saydığını söyledi.

 

Trump'a bir şok da karısından! ile ilgili etiketler ABD Trump Donald Trump Melania Trump
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.