Donald Trump: Irak'ta bir ABD'li daha ölürse İran'ı sorumlu tutarım

İran'ın Irak'ta yer alan ABD'lilere yeni saldırılar planladığına dair iddiaları değerlendiren ABD Başkanı Donald Trump, İran'a bir dost tavsiyesi verdiğini vurgulayarak, ''Eğer bir ABDli ölürse bundan İran'ı sorumlu tutarım.'' uyarısında bulundu.

Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Trump, ABD'nin Bağdat Büyükelçiliğine pazar günü roket saldırısı düzenlendiğini anımsatarak "Tahmin edin bu roketler neredendi? İran'dan. Irak'taki Amerikalılara yönelik saldırılar olacağı söylentileri duyuyoruz." ifadesini kullandı.

''İRAN'A DOST TAVSİYESİ''

Mesajında büyükelçiliğe atılmak istenen ancak başarılı olamayan 3 roketin fotoğrafını da paylaşan Trump, "İran'a bir dost tavsiyesi. Eğer bir Amerikalı ölürse bundan İran'ı sorumlu tutarım." dedi.

ABD'nin Bağdat Büyükelçiliğine pazar günü 8 füzeyle saldırı düzenlenmişti.

Donald Trump: Irak'ta bir ABD'li daha ölürse İran'ı sorumlu tutarım ile ilgili etiketler İran ABD Trump Irak Tehdit Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.