Domuz bağı ile cinayet işlemişti: Kendisi de aynı şekilde ölü halde bulundu

Beyoğlu'nda 65 yaşındaki Aysel Bozkurt, evinde domuz bağıyla öldürülmüş şekilde bulundu. Olayla ilgili çalışma yapan polis ekipleri, şüpheli bir kişiyi gözaltına aldı. Bozkurt'un daha önce domuz bağı ile insan öldürmek suçundan cezaevine girdiği öğrenildi.

İstanbul Beyoğlu'nda 65 yaşındaki Aysel Bozkurt'tan, komşuları haber alamayınca durumu polise bildirdi. Çilingir yardımıyla eve giren polis ekipleri Aysel Bozkurt’u evinde domuz bağıyla öldürülmüş halde buldu.

ŞÜPHELİ İSİM GÖZALTINA ALINDI

Evde önlem alan polis ekipleri incelemelerde bulunurken, sağlık ekipleri ise yaşlı kadını kontrol etti. Yapılan çalışmaların ardından Aysel Bozkurt’un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olaya ilişkin çalışma yapan ekipler, yaşlı kadının ölümüyle ilgili bir M.S. isimli şüpheliyi gözaltına alırken, ekiplerin çalışmaları sürüyor.

DOMUZ BAĞI İLE İNSAN ÖLDÜRMEK SUÇUNDAN...

Öte yandan, Aysel Bozkurt’un daha önceden domuz bağı ile insan öldürmek suçundan cezaevine girdiği, geçtiğimiz yıl ise pandemi tedbirleri kapsamında tahliye edildiği öğrenildi.

Domuz bağı ile cinayet işlemişti: Kendisi de aynı şekilde ölü halde bulundu ile ilgili etiketler Beyoğlu cinayet domuz bağı Aysel Bozkurt
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.