Domenec Torrent: Yeni başkan bizimle konuşmak zorunda

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray evinde Adana Demirspor'u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından teknik direktör Domenec Torrent, maçın ardından konuştu.

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık sezonunun 37. haftasında Galatasaray evinde son maçına çıktı. Sarı kırmızılıar mücadeleyi 3-2 kazanmayı başardı. Domenec Torrent mücadelenin ardından maçı yorumladı.

Torrent, "Oynamak istediğimiz şekilde oynamayı başardık. Ama rakip ilk geldiği pozisyonda gol attı. Biz ise birçok fırsat yakaladık ilk yarıda. Dolayısıyla bazen istediğiniz gibi oluyor, bazen olmuyor. Ceza sahasından ceza sahasına nasıl oynanacağını hoca planlar. Bizim de planımız onun üzerineydi. İlk yarıda birçok fırsat yakaladık ama onlar bir seferde gol attılar. Devre arasına 1-1 ile girdik.

Bazen istediğiniz gibi olabiliyor, bazen olamıyor. Bu sezon pozisyon yakalasak bile gol atamıyorduk, bunu geliştirmemiz gerekiyor. Aslında Galatasaray'ın bu sezon sorunu buydu." ifadelerini kullandı. 

"YENİ BAŞKAN BİZİMLE KONUŞMAK ZORUNDA"

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, 3-2 kazandıkları Adana Demirspor maçı sonrası çarpıcı konuştu, "Daha gelmeden, geldiğim günlerde, bazı gazetecilerin beni neden eleştirmeye başladıkları tahmin edebiliyorum. Daha bizim kim olduğumu bilmeden eleştirdiler. Kulübün ismine ve tarihine saygı duymak lazım ama her gelen insanı böyle yakmak doğru değil. Dürüst olan, cesur olan burada neler olduğunu biliyor. Neden böyle oluyor, neden gelen teknik adam yakılıyor, bunu herkes biliyor. İnsanlar 'Kulüp bana ait diyerek' hata yapıyor. Kulüpler taraftarındır. Burada neler olduğunu çok net biliyoruz" dedi.

Başkan Burak Elmas'a müteşekkir olduğunu söyleyen Torrent, "Burak Elmas'a beni buraya getirdiği için müteşekkirim. Burada yapmak istediklerimizi biliyorduk. Onunla çalışmaktan gurur duydum. Galatasaray sevgisini gösterdi. Birçok insan Galatasaray'ı sevdiğini söyler ama hiçbir şey yapmaz. Burak Elmas öyle değil" açıklamasını yaptı.

Domenec Torrent, geleceğiyle ilgili olarak ise , "Bu hafta son maçımızı yapacağız. Sonra herkes gibi biz de tatile çıkacağız. 4 Temmuz için Avusturya'da sezon önü planımız var. Ama yeni başkanın kararlarına saygı duyarız. Mutlaka bizimle konuşmak isteyecektir. Bizim 3 sene kalmak gibi bir isteğimiz var. Yeni başkan bizimle konuşmak zorunda, bizim kontratımız devam ediyor. Bir süre daha İstanbul'da yaşayacağım, şehre bayılıyorum. Galatasaray'da çalışamasam bile, Galatasaray taraftarı olacağım" ifadelerini kullandı.

Diğer takımlarda kiralık oynayan futbolcular için ise İspanyol teknik adam, "Yunus Akgün'e bayılıyorum, maçtan sonra konuştum. Adana ne işi var? Bilmiyorum. Emre Akbaba, Alanyaspor'da... Oyun sistemime çok uygun oyuncular. Seneye 4 Türk kuralı var, Yunus Akgün, Emre Akbaba... Kadroda olurlarsa, ilk 11'de oynayacak seviyede olurlar" diye konuştu.

Domenec Torrent: Yeni başkan bizimle konuşmak zorunda ile ilgili etiketler Galatasaray Domanec Torrent
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.