Dolunay yayınlanan son bölümü ile nefes kesti!

Dolunay dün akşam yine nefes kesen bir bölüm ile izleyici karşındaydı. Dolunay son bölüm biter bitmez "Dolunay yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı" merak ediliyor. Dolunay son bölümde Nazlı restoran ve mali sorunlarla uğraşırken tesadüfen Ferit’in doğum günü olduğunu öğrenir ve Ferit’e sürpriz bir parti organize eder. 20. bölümde yaşanan duygu dolu anların ardından Dolunay 21. yeni bölüm fragmanı izleyici tarafından araştırılıyor. Peki yeni fragman geldi mi? Dolunay 21. bölümde neler olacak? Dolunay 20 bölümde neler oldu? 20 bölüm izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

Sevilen dizi Dolunay son bölümü ile nefes keserken 21 bölümde neler yaşanacağının ipuçlarını öğrenmek isteyen izleyiciler Dolunay yeni fragmanı merak ediyor. 20 bölümün bitmesinin ardından diziseverler Dolunay 21 bölüm fragmanı yayınlandı mı diye araştırıyor. No Dokuz imzalı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu Dolunay'da başrolleri paylaşan Can Yaman ve Özge Gürel'e, Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan, Türkü Turan, Alara Bozbey, Balamir Emren, Berk Yaygın, Özlem Türay, Emre Kentmenoğlu, Alihan Türkdemir ve Yeşim Gül eşlik ediyor. Son bölümde Fatoş Tarık'ın kendisinden hoşlandığından bihaber Manami'yi yüreklendirmektedir. Haberimizden son bölüm izleme linkine ve özetine ulaşabilirsiniz. Peki 21 bölüm fragman geldi mi? Dolunay 21. bölümde neler olacak? Dolunay 20 bölümde neler oldu? 20 bölüm izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

dolunay_5

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Merak edilen Dolunay yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmış değil. Dolunay 21. bölüm fragmanını yayınlandığı anda aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

DOLUNAY 21. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Dolunay yeni bölüm fragmanı dizinin takipçileri tarafından heyecanla bekleniyor. Fragman geçen hafta son bölümden üç gün sonra yayınlanmıştı. Dolunay 21. bölüm fragmanının 21 veya 22 Kasım’da yayınlanmasını bekliyoruz.

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in ( Can Yaman) özel aşçısı olur. Zengin iş adamı Ferit ve Nazlı, çeşitli tesadüflerle yakınlaşır ve imkansız olan bir aşkın kapısını aralar.

dolunat

SON BÖLÜM ÖZETİ

Nazlı restoran ve mali sorunlarla uğraşırken tesadüfen Ferit'in doğum günü olduğunu öğrenir ve Ferit'e sürpriz bir parti organize eder. Dışarıya karşı ilgili eş olarak görünmenin yanında Ferit'i daha yakından tanımak ve onu mutlu etmek ister. Ferit de Nazlı'ya karşı yelkenleri suya indirmiştir. Ne var ki bu parti sadece Ferit için değil Nazlı için de sürprizlerle doludur. Aşağıda linkten Dolunay son bölümünü aşağıdaki linkten yayınlandığı anda izleyebilirsiniz.

DOLUNAY 20. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Asuman gittikçe Deniz'e doğru çekilirken Deniz'in duygularını kestirememektedir. Bu belirsizlik Asuman'ı durdurmaz. Fatoş Tarık'ın kendisinden hoşlandığından bihaber Manami'yi yüreklendirmektedir.

DOLUNAY 15. BÖLÜM ÖZETİ

Her salı ekranda olan dizinin gelecek bölümüyle ilgili yayıncı kuruluştan yapılan açıklama şu şekilde; Nazlı ve Ferit’in kararı herkesi şaşırtır. Birbirlerine karşı duygularını itiraf edemeseler de bu evcilik oyununda işbirliği yapmak zorundadırlar. Bütün detayları kitabına uydurmak için kurdukları planlar ikisini daha da yakınlaştırır. Herkesten gizli oynadıkları bu oyunda en büyük destekçileri Fatoş ve Engin olacaktır. Diğer taraftan Fatoş ve Engin de kendi ilişkilerinde karar aşamasına gelmiştir. Nazlı ile Ferit beklenmedik bir karar alır…

Nazlı ve Ferit’in kararı herkesi şaşırtır. Birbirlerine karşı duygularını itiraf edemeseler de bu evcilik oyununda işbirliği yapmak zorundadırlar. Bütün detayları kitabına uydurmak için kurdukları planlar ikisini daha da yakınlaştırır. Herkesten gizli oynadıkları bu oyunda en büyük destekçileri Fatoş ve Engin olacaktır. Diğer taraftan Fatoş ve Engin de kendi ilişkilerinde karar aşamasına gelmiştir.

Basın mensuplarının önünde zor durumda kalan Nazlı, Ferit’in yakasına yapışarak ondan alacağı intikamın çok kötü olacağını söyleyecek. Onları bu duruma Nazlı’nın düşürdüğünü hatırlatan Ferit, ise bunu göz ardı etmemesini ifade edecek. Nazlı ve Barış Bey’in yeni bir ilişki içerisine girdikleri sahte evliliğin detayları ise gelecek bölümde ortaya çıkacak.

DOLUNAY 14. BÖLÜM ÖZETİ

Ferit, Demir ve Zeynep' in ölümünün ardından gelişen korkuç ihtimalleri göz önüne getiremez. Ferit ve Nazlı arasında büyük bir gerginlik yaşanır. Deniz Nazlı'yı teselli eder.Nazlı Bulut'un vesayetinin Demet'e verilmesiyle kendini suçlu hisseder. Demet, Ferit ve Nazlı'yı uzaklaştırmak için elinden geleni yapar.
Nazlı hem restorantta hemde Ferit'in gözünde büyük bir sınav veriyor. Birbirlerinden uzaklaşırken tekrar yaklaştıran yine Bulut olur.

DOLUNAY 13. BÖLÜM ÖZETİ

Ferit, Nazlı’nın kendisinden sakladığı sırrı öğrendiğinde yıkılır. Nazlı’nın korktuğu başına gelmiştir. Ferit bu süreçte Nazlı’yla yaşadıklarını ve özellikle ona karşı olan duygularını tekrar gözden geçirir.

Nazlı ise köşe bucak kaçtığı Ferit’in en çok yanında olmak istediği zaman ondan uzak durmak zorundadır. Bu Nazlı ve Ferit için aşklarını ve güvenlerini sınayacakları bir test olacaktır.
Diğer yandan Deniz, Nazlı’ya duyduğu aşk için yaptıklarını tekrar gözden geçirir. Demet Ferit ve Nazlı’nın ayrılmasındna mutlu olsa da kontrolü dışında gelişen bu olay onun için de yeni problemler yaratır.

dolunay_1

DOLUNAY DİZİSİ OYUNCULARI

Özge Gürel (Nazlı);

5 Şubat 1987 yılında İstanbul’da doğmuş olan güzel oyuncu şuan 29 yaşındadır. Güzel oyuncuyu yine Fox ekranlarında yayınlanmış ve geçtiğimiz sezon final yapmış Kiraz Mevsimi dizisindeki Öykü karakteri ile birçok izleyici tanıyor. Daha önce bir çok yapımda rol almıştır. İlk olarak 2010 yılında Kızım Nerede dizisinde Zeynep karakteri ile oyunculuğa adım atmıştır. Sonrasında ise Huzur Sokağı, Muhteşem Yüzyıl (Rana Hatun), Medcezir (Ada) ve Yıldızlar Şahidim (Haziran) dizilerinde rol almıştır.

Can Yaman (Ferit);

8 Kasım 1989 İstanbul doğumlu Türk oyuncu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Avukatlık yaptığı dönemde arkadaşlarının yoğun ilgisi ile oyuncu olmaya karar vermiştir. 2014 yılında Gönül İşleri dizisi ile kariyerine başlangıç yapan genç oyuncu ardından rol aldığı İnadına Aşk dizisi ile ekranlara kendini beğendirdi. Yakışıklı oyuncu son olarak ise Hangimiz Sevmedik dizisinde Tarık karakterine hayat vermiştir.

Dolunay yayınlanan son bölümü ile nefes kesti! ile ilgili etiketler dolunay son bölüm 21 bölüm dolunay yeni fragman son bölüm son bölüm izle 21 bölüm fragman 20 bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.