Dolunay Terazi burcundayken sakın bunları yapmayın! Hangi burç neler yapmalı?

Dolunay ile birlikte özellikle Türkiye'de yaşanacak olan değişimler bizleri yeni ilham kaynaklarına yöneltiyor. 28 Mart tarihinde Terazi burcunun 8. derecesinde Dolunay gerçekleşti. Terazi dolunayı dengede kalabilmeyi öğretir. Denge kurabilmek için neleri gözden çıkaracağınızı size gösterir. Peki burçlar için durum ne? Dolunay terazi burcundayken diğer burçlar neyi yapmamalı?

İnsan vücudu dolunay zamanları en saf halini gözler önüne serer. Büyük tıp bilgini İbn-i Sina da hastalık tedavisinde gökyüzü transitlerini kullanarak dolunay zamanları yaklaştıkça tetkiklerini artırmıştır. Peki dolunay terazi burcunyken diğer burçlar için durum ne olacak?

DOLUNAY TERAZİ BURCUNDAYKEN SAKIN BUNLARI YAPMAYIN!

Sabah Gazetesi astroloji yazarı Zeynep Turan'ın bugünkü köşeinde yer verdiği dolunay, oldukça ilgi çekici başlıklar içeriyor. Özellikle dolunay terazi burcundayken hangi burç ne yapmamalı?

Koçlar için; özellikle sevgililerin telefonunu kurcalamamalı tavsiyesi veren Turan diğer burçlar için de şunları söyledi:

Koç: İş yerinde beklemediğin bir terfi haberi ile karşılaşmak, çalışma motivasyonunu arttırabilir. Soğukkanlılığını koruman gereken konular ile de karşılaşabilirsin.

Boğa: Geçmişe dair konuları bir tarafa bırak ve o konuları açma.

İkizler: Kariyerinle ilgili kararlar alırken işi aceleye getirme.

Yengeç: Bahar ile birlikte temizlik konusunu abartma.

Başak: Sağlık önemli, asla ikinci plana atma.

Terazi: Aileyi çok fazla kafana takma.

Akrep: Aslı astarı olmayan iddialarla hayatını sürükleme

Yay: İyimser taraflarını kullanmak isteyen kişilerden uzak durmayı bil

Oğlak: Aklındakileri ve olası planlarını uluorta paylaşma

Kova: Kararlar alırken aceleci olma

Balık: Duygusallığın seni bitirse de iş hayatın bundan etkilenmesin.

Dolunay Terazi burcundayken sakın bunları yapmayın! Hangi burç neler yapmalı? ile ilgili etiketler burç dolunay terazi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.