Dolunay dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dolunay dizisinin konusu ne?

Star TV yaz dönemine yeni bir diziyle başlıyor. Dolunay dizisi oyuncu kadrosu ve konusuyla yaz döneminin en dikkat çeken yapımlarından biri olmaya aday. Yağmur Ünal’ın yapımcılığını yaptığı Dolunay dizisinin çekimlerine başlanıldı. Peki Dolunay dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dolunay dizisinin konusu ne?

Yaz sezonunun gelmesiyle TV dizileri de birer birer final yapmaya başladı. TV dünyasının yeni gündem ise yaz dizileri. Bir çok yaz dizisi çekimlerini sürdürürken bunlardan en dikkat çekeni ise Star TV ekranlarında başlayacak olan Dolunay dizisi. Dizinin yapımcılığını Cihan Ünal ve Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal yapıyor. Peki Dolunay dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dolunay dizisinin konusu ne? İşte Dolunay dizisiyle ilgili tüm detaylar...

yeni-dizidolunayin-kadrosu-belli-oldu9NLIDlbIaEKWNCxjRiMgQw

Star TV'nin yeni dizisi “Dolunay”, güçlü oyuncu kadrosu ile yaz ekranında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

DOLUNAY DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

No Dokuz imzalı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu Dolunay’da başrolleri paylaşan Can Yaman ve Özge Gürel’e, Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan, Türkü Turan, Alara Bozbey, Balamir Emren, Berk Yaygın, Özlem Türay, Emre Kentmenoğlu, Alihan Türkdemir ve Yeşim Gül, Irmak Ünal, Mert Yavuzcan eşlik edecek.

Sürprizli bir aşkı konu alan ve yaz ekranında seyirciyi heyecanlı bir bekleyişe sürükleyecek dizinin eğlenceli tanıtımı şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başladı.

ozge-gurel-ve-can-yamanin-basrollerinde-oldugu-dolunayin-tanitimi-yayinlandi_131409082228400155

DOLUNAY DİZİSİNİN KONUSU

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur. Zengin iş adamı Ferit ve Nazlı, çeşitli tesadüflerle yakınlaşır ve imkansız olan bir aşkın kapısını aralar.
Dolunay dizisine yeni bir isim daha katıldı…

Yağmur Ünal’ın yapımcılığını yaptığı ve yaz dizileri arasında yer alan Dolunay dizisinin çekimleri başladı. Dizinin yeni bölümlerine bir isim daha dahil oldu.

Dolunay dizisi tanıtımı

Cihan Ünal ve Türkan Şoray’ın kızı olan Yağmur Ünal’ın yapımcılığını üstlendiği dizi, Star TV’de yayınlanacak. Başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman paylaştığı diziye genç oyuncu Balamir Emren de dahil oldu. Sözcü’de yer alan habere göre, dizide Balamir Emren ‘Engin’ karakterine hayat verecek. Yapımcılığını Yağmur Ünal ve MED Yapım’ın ortaklaşa üstlendiği, dizinin yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak yapacak.

dolunay-dizisi-ilk-tanitimiGjUogWq4KUKNUSGQsuQ9eQ

DOLUNAY DİZİSİ BAKIN HANGİ ESKİ DİZİYİ ÇAĞRIŞTIRDI

Posta gazetesi televizyon yazarı Mesut Yar, Dolunay dizisiyle ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu.
Mesut Yar, bakın Dolunay dizisini hangi diziyle karşılaştırdı?

“Star TV’nin iki yeni dizisinin tanıtımları yayınlandı. Açıkçası Dolunay isimli yeni işin tanıtımına bakınca aklıma geçen yazın efsane dizisi Tatlı İntikam geldi…

Belki mutfak ve yemek görüntüleri böyle bir çağrışım yaptı ama isim annesi Türkan Şoray olan dizinin izleneceğini düşünüyorum…”

Dolunay dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dolunay dizisinin konusu ne? ile ilgili etiketler Star TV dolunay dizisi dolunay dolunay dizisinin oyuncu kadrosu dolunay konu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.