Dolunay dizisi neden yok? Erken final mi yapıyor? / VİDEO

Star TV ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Dolunay 24 Ekim Salı akşamı yayınlanmayacak. Başrollerini Can Yaman ve Özge Gürel'in paylaştığı Dolunay dizisinin yayın günü değişti. "Dolunay yeni bölümde neler yaşanacak?" diye araştırıyor. Peki, Dolunay 17.yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Dolunay dizisi yeni bölümleri haftanın hangi günü ekranlarda olacak? İşte, Dolunay son bölümde yaşananlar ve Dolunay 17.yeni bölüm fragmanı...

Başrollerini genç oyuncular Can Yaman ve Özge Gürel'in paylaştığı Dolunay yeni bölümünün bu akşam yayınlanması gerekirken, yayın akışından çıkarıldı. Başrollerini Can Yaman ve Özge Gürel'in paylaştığı Dolunay dizisinin yayın günü mü değişti. Dolunay takipçilerini merak ettiren bu gelişme sonrasında Dolunay'ın yeni günü sorgulanmaya başladı. Star TV'de yayınlanan Dolunay dizisinin yeni bölümünde neler yaşanılacağı büyük merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünü bekleyen izleyiciler "Dolunay yeni bölümde neler yaşanacak?" diye araştırıyor. Peki, beğeniyle izlenen Dolunay yayın günü neden değişti? Dolunay yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? Dolunay neden yok? Dolunay dizisi saat kaçta? İşte Dolunay dizisinin yeni bölümüne dair detaylar...

dolunay_1

DOLUNAY NEDEN YOK? HANGİ GÜNLER YAYINLANACAK?

Ferit ve Nazlı'nın hikayesini konu edinen, oyuncu kadrosunda Can Yaman, Özge Gürel, Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler ve İlayda Akdoğan gibi isimlerin yer aldığı Dolunay dizisi, 17. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak.

Dizinin 17. bölümü normalde bu akşam yayınlanacaktı ancak dizinin yayın günü değişince izleyiciler de meraklanmaya başladı. Dolunay dizisi, bundan sonra Pazar akşamları saat 20:00'de Star TV'de yayınlanacak.

DOLUNAY 17.YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Star TV ekranlarının macerasına yaz sezonunda başlayan ve ilgiyle takip edilen dizisi Dolunay 17.bölümüyle yeni gününde 29 Ekim Pazar günü saat 20.00'de ekrana gelecek. Star TV'nin yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler ilk bölümünün Salı akşamlarına konulmasının ardından, sevilen dizi Dolunay'ın da Pazar günleri ekrana gelmesine karar verildi.

DOLUNAY SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nazlı’nın nikah saatinde ortadan kaybolması herkesi heyecanlandırmıştır. Ferit Nazlı’nın nikahtan kaçmış olduğunu düşünse de gerçek zannettiğinden çok farklıdır. Nazlı ölümle burun burunayken bile Ferit’i düşünmektedir. Alya Deniz ile şansını son defa dener. Deniz’in buna cevabı ilişkileri açısından belirleyici olacaktır. Fatoş Engin’le evlilik yolunda ilerlerken her fırsatta kafasındaki sorulara cevap arar. Demet ve Hakan Ferit’e karşı adımlarında daha cüretkar hareket ederler.

DOLUNAY 15. BÖLÜM ÖZETİ

Her salı ekranda olan dizinin gelecek bölümüyle ilgili yayıncı kuruluştan yapılan açıklama şu şekilde; Nazlı ve Ferit’in kararı herkesi şaşırtır. Birbirlerine karşı duygularını itiraf edemeseler de bu evcilik oyununda işbirliği yapmak zorundadırlar. Bütün detayları kitabına uydurmak için kurdukları planlar ikisini daha da yakınlaştırır. Herkesten gizli oynadıkları bu oyunda en büyük destekçileri Fatoş ve Engin olacaktır. Diğer taraftan Fatoş ve Engin de kendi ilişkilerinde karar aşamasına gelmiştir. Nazlı ile Ferit beklenmedik bir karar alır…

Nazlı ve Ferit’in kararı herkesi şaşırtır. Birbirlerine karşı duygularını itiraf edemeseler de bu evcilik oyununda işbirliği yapmak zorundadırlar. Bütün detayları kitabına uydurmak için kurdukları planlar ikisini daha da yakınlaştırır. Herkesten gizli oynadıkları bu oyunda en büyük destekçileri Fatoş ve Engin olacaktır. Diğer taraftan Fatoş ve Engin de kendi ilişkilerinde karar aşamasına gelmiştir.

Basın mensuplarının önünde zor durumda kalan Nazlı, Ferit’in yakasına yapışarak ondan alacağı intikamın çok kötü olacağını söyleyecek. Onları bu duruma Nazlı’nın düşürdüğünü hatırlatan Ferit, ise bunu göz ardı etmemesini ifade edecek. Nazlı ve Barış Bey’in yeni bir ilişki içerisine girdikleri sahte evliliğin detayları ise gelecek bölümde ortaya çıkacak.

dolunay3

DOLUNAY 14. BÖLÜM ÖZETİ

Ferit, Demir ve Zeynep' in ölümünün ardından gelişen korkuç ihtimalleri göz önüne getiremez. Ferit ve Nazlı arasında büyük bir gerginlik yaşanır. Deniz Nazlı'yı teselli eder.Nazlı Bulut'un vesayetinin Demet'e verilmesiyle kendini suçlu hisseder. Demet, Ferit ve Nazlı'yı uzaklaştırmak için elinden geleni yapar.
Nazlı hem restorantta hemde Ferit'in gözünde büyük bir sınav veriyor. Birbirlerinden uzaklaşırken tekrar yaklaştıran yine Bulut olur.

DOLUNAY 13. BÖLÜM ÖZETİ

Ferit, Nazlı’nın kendisinden sakladığı sırrı öğrendiğinde yıkılır. Nazlı’nın korktuğu başına gelmiştir. Ferit bu süreçte Nazlı’yla yaşadıklarını ve özellikle ona karşı olan duygularını tekrar gözden geçirir.

Nazlı ise köşe bucak kaçtığı Ferit’in en çok yanında olmak istediği zaman ondan uzak durmak zorundadır. Bu Nazlı ve Ferit için aşklarını ve güvenlerini sınayacakları bir test olacaktır.
Diğer yandan Deniz, Nazlı’ya duyduğu aşk için yaptıklarını tekrar gözden geçirir. Demet Ferit ve Nazlı’nın ayrılmasındna mutlu olsa da kontrolü dışında gelişen bu olay onun için de yeni problemler yaratır.

12. BÖLÜM ÖZETİ

Deniz ve Ferit’in Nazlı’nın kendileri için çalışmasını istemelerinden dolayı aralarında yaşanan gerginlik bu bölümde etkisini daha fazla gösterecek. Nazlı ile bir anlaşma yapmak istediğini dile getiren Ferit, genç kızdan olumsuz bir yanıt alacak. Anlaşmanın kağıtla değil sözlü olarak gerçekleştirileceğini ifade eden Ferit bundan sonra birbirlerini kırmayacaklarını belirtecek. Ferit’in isteğini kabul eden Nazlı ona sarılarak sevgisini göstermeye çalışacak. İkiliyi yakınlaşırken gören Deniz ise Nazlı’ya karşı olan duyguları konusunda kararsızlığa kapılacak. Nazlı ve Ferit’in durumu karşısında çaresiz kalan Deniz’in nasıl bir karar vereceği ise gelecek bölümde ortaya çıkacak.

GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA HANGİ OLAYLAR YAŞANMIŞTI?

Sevilen dizinin önceki bölümünde meydana gelenlerle ilgili yayıncı kuruluştan yapılan açıklama şöyle; Ferit Nazlı’nın bir sır sakladığından emindir. Sevdiği kadını kendinden uzaklaştıran bu sırrı bulmak için elinden geleni yapar. Nazlı hayallerine bir adım daha yaklaşmıştır. Coşkuyla restoranı için hazırlık yaparken beklenmedik olaylar yüzünden işler hiç de planladığı gibi ilerlemez. İstanbul'dan uzaklaşmalarını gerektirecek bir gelişme ile Nazlı ve Ferit’in ilişkisi farklı bir boyuta taşınır. Nazlı’nın Ferit’e karşı olan tutumu Deniz’i cesaretlendirir. Alya ise bu yakınlaşma karşısında kozlarını oynamaya hazırdır.

DOLUNAY DİZİSİ KONUSU

Nazlı ile Ferit’in imkansız aşkı

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur. Zengin iş adamı Ferit ve Nazlı, çeşitli tesadüflerle yakınlaşır ve imkansız olan bir aşkın kapısını aralar.

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.