Dolunay 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Ferit aşkını itiraf mı ediyor?

Dün akşam yayınlanan Dolunay 8. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Birbirlerine olan aşklarını itiraf edemeyen Nazlı ile Ferit arasında sürpriz bir yakınlaşma oldu. Denizin bu yakınlaşmayı farketmesiyle ortalık iyice karmaşık bi hal almaya başladığı görülüyor. Bakalım yeni bölümde neler olacak? Nazlı ile Ferit aşkını itiraf edecek mi? Deniz ikilinin yakınlaşmasına ne tepki verecek? Dolunay 8. bölümde neler oldu? İşte bütün bu soruların cevabı haberimizde...

Başladığı günden bu yana herkesin severek izlediği ve belli bir kitleye sahip olan Dolunay dizisine ilgi sürüyor. Yeni bölümlerini heyecanla bekleyen Dolunay sevenler için ise sürprizler hiç eksilmiyor. Dolunay dizisi yeni bölüm fragmanı Nazlı, Bulut ve Ferit'in birlikte vakit geçirdikleri esnada Ferit'in anlatacağı hikayenin Nazlı'yı oldukça etkileyeceğini gösterdi. Kendisini suçlu hissetmesi nedeniyle Ferit’ten uzaklaşmaya çalışan Nazlı öncek bölümde Deniz’le birlikte vakit geçirmeye başlamıştı. Ferit’in Deniz’e Nazlı dışında bir isim önermesi ise Dolunay'ın 8. bölümünde gündem oldu. Peki yeni bölümde neler olacak? Nazlı ile Ferit aşkını itiraf edecek mi? Deniz ikilinin yakınlaşmasına ne tepki verecek? Dolunay 8. bölümünde neler olmuştu? Dolunay 9. böümde neler olacak? İşte cevabı...

dolunay-8-bolume-ferit-ile-nazli-nin-itiraflari-damgasini-vuracak--9729235_1

DOLUNAY 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferit ve Nazlı birbirlerine olan duygularını kabul edecek mi?

Mahkemedeki fotoğrafların yankısı sürerken Ferit ve Nazlı bambaşka sorularla boğuşurlar. Bundan sonra ne yapacaklar? Birbirlerine olan duygularını kabul edip devam mı edecekler yoksa hiç olmamış gibi mi davranacaklar? Aralarında yaşananı anlamaya çalışırken beklenmedik bir gelişme bu bilinmezin ortasına bomba gibi düşer.

Deniz için Nazlı hem çok yakındır hem de uzak. Bu mesafeyi kapatmak isteyen Deniz'in aklında başka planlar vardır. Bunu yaparken Ferit'le yolları sık sık kesişecektir.

Hakan ve Demet Bulut'un yasal vasileri olarak şirkete girmeye hazırlanırlar. Asuman ise Demet'in arkasında gölge gibi dolaşmaktadır.

dolunay-9-yeni-bolum-fragmani-yayinlandi--9734644

DOLUNAY 9.BÖLÜMÜN NE ZAMAN?

Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel’in olduğu sevilen dizi Dolunay 9.bölüm yeni bölümüyle 29 Ağustos Salı saat 20.00’de Star TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

DOLUNAY 9. BÖLÜM FRAGMANI

NAZLI İLE FERİT AŞKINI İTİRAF EDECEK Mİ?

Mahkemedeki fotoğrafların yankısı sürerken Ferit ve Nazlı bambaşka sorularla boğuşurlar. Bundan sonra ne yapacaklar? Birbirlerine olan duygularını kabul edip devam mı edecekler yoksa hiç olmamış gibi mi davranacaklar? Aralarında yaşananı anlamaya çalışırken beklenmedik bir gelişme bu bilinmezin ortasına bomba gibi düşer. Deniz için Nazlı hem çok yakındır hem de uzak. Bu mesafeyi kapatmak isteyen Deniz'in aklında başka planlar vardır. Bunu yaparken Ferit'le yolları sık sık kesişecektir. Hakan ve Demet Bulut'un yasal vasileri olarak şirkete girmeye hazırlanırlar. Asuman ise Demet'in arkasında gölge gibi dolaşmaktadır

DOLUNAY DİZİSİ SON BÖLÜMDE NAZLI DEDEKTİF OLDU

Ferit’in başka bir kızla buluşması Nazlı’nın arkadaşı ile birlikte dedektiflik yapmasına neden oldu. İkilinin restoranda buluştukları esnada gizlice onları gözetleyen Nazlı ve arkadaşı kızın kim olduğunu sorguladı. Eve geldiği esnada bardakta ruj izi gören Nazlı, kızın Ferit Bey tarafından eve getirildiğini düşündü. Geçtiğimiz haftalarda ekranda olan bölümlerde Deniz’in Nazlı’dan hoşlandığını söylemesi Ferit tarafından olumlu karşılansa da Nazlı’ya karşı duygularının değişmesinin ardından Ferit, Deniz’i kıskanmaya başladı.

cropped_content_dolunay-dizisi-son-bolumuyle-nefesleri-kesti_A8AVPz5I3AeFVL1_1

DOLUNAY 9.BÖLÜM OYUNCU KADROSU

Ferit: Can Yaman
Nazlı: Özge Gürel
Deniz: Hakan Kurtaş
Hakan: Necip Memili
Fastoş: Öznur Serçeler
Asuman: İlayda Akdoğan
Alya: Türkü Turan
Nilüfer: Alara Bozbey
Engin: Balamir Emren
Tarık: Berk Yaygın
İkbal: Özlem Türay
Bulut: Alihan Türkdemir
Leman: Yeşim Gül

Dolunay 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Ferit aşkını itiraf mı ediyor? ile ilgili etiketler Deniz dolunay fragman 9.bölüm yeni bolüm ferit nazlı son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.