Dolunay 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Ferit ile Nazlı arasında neler olacak? / VİDEO

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Dolunay son bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Nazlı'nın Ferit'i kıskanmasıyla birlikte aralarında romantik anlar başlamış oldu. Dolunay 8.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Peki yeni bölümde Ferit Nazlı'ya aşkını ilan edecek mi? Deniz bu durum karşısında ne tepki gösterecek? İşte detaylar...

Son zamanların sevilen dizisi Dolunay'da ilginç gelişmeler oluyor. Nazlı ile Ferit yakınlaşıyor. Ferit'i kıskanan Nazlı onu peşinden takip ediyor. Diğer yandan Alya'nın ilgisinden rahatsız olmaya başlayan Deniz git gide Nazlı'ya bağlanıyor. Bulut üzerinden kozlarını kullanmaya devam eden Demet ve Hakan ise hain planlar peşinde. Yeni bölüm izleyiciler için oldukça heyececanlı geçeceğe beziyor.

dolunay-8-bolumde-fe-5927f9c2e37e86bd6d92

FERİT NAZLI'YA AŞKINI İLAN EDECEK Mİ?

Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel’in olduğu sevilen dizi Dolunay yeni bölümüyle 22 Ağustos Salı saat 20.00’de Star TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

star_tv_dolunay_8bolum_fragmani_ferit_bundan_sonra_1502890923_0579

DENİZ BU DURUM KARŞISINDA NE TEPKİ GÖSTERECEK?

Dolunay 7.son bölümde neler oldu? Ferit Nazlı’yı yakından tanıyor. Deniz artık bir işletme sahibidir ve kendine nefes alacak bir alan yaratır. Nazlı'ya çekildikçe Alya'nın varlığından rahatsız olmaya başlar. Engin'le yeniden bir ilişki kurmaya çalışan Fatoş'a Tarık dostluğuyla teselli verir.Öte yandan Demet ve Hakan Bulut ve şirket üzerindeki bütün kozlarını oynarlar. İkisi de her hamlesinde Ferit'i kollamaktadır; Hakan onu bitirmek için, Demetse kalbini kazanmak için. Bu savaşta herkes payına düşeni alacaktır.

XulQx_1502867033_041

DOLUNAY 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Deniz, Alya’nın sevgisinden rahatsız olmaya başlıyor.

Ferit'in hastalığı Nazlı'yla ikisini yakınlaştırmıştır. Beraber geçirdikleri zamanın etkisi sonraki günlerde de devam eder. Ferit Nazlı'ya yardımları için teşekkür etmek ister. Nazlı da Ferit'le özel anlar paylaşmak ister. İkisi de duygularına hakim olmaya çalıştıkça şartlar onları hem bir araya hem de karşı karşıya getirir. Aralarındaki mesafe azaldıkça kendilerini daha zor durumda bulurlar.

Deniz artık bir işletme sahibidir ve kendine nefes alacak bir alan yaratır. Nazlı'ya çekildikçe Alya'nın varlığından rahatsız olmaya başlar. Engin'le yeniden bir ilişki kurmaya çalışan Fatoş'a Tarık dostluğuyla teselli verir.

Öte yandan Demet ve Hakan Bulut ve şirket üzerindeki bütün kozlarını oynarlar. İkisi de her hamlesinde Ferit'i kollamaktadır; Hakan onu bitirmek için, Demetse kalbini kazanmak için. Bu savaşta herkes payına düşeni alacaktır.

Dolunay 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Ferit ile Nazlı arasında neler olacak? / VİDEO ile ilgili etiketler dolunay ferit nazlı startv
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.