Dolunay 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? / VİDEO

Dolunay dizisinin yayın günü değişti ve 17. bölüm dün akşam ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayınca izleyisini büyük korkuya sürükleyen dizi acaba final mi yapacak sorularını akıllara getirmişti. Sevilen dizi Dolunay müjdeyi sadece yayın gününü değiştirerek verdi. Son bölümde Ferit'in tutuklanması Nazlı'yı endişelendiriyor. Dolunay 17. son bölümün yayınlanmasının hemen ardından 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Dolunay'ın son bölümünde neler oldu? Dolunay 17. bölüm izle. Dizinin son bölümünü izleyemeyenler için 17. bölüm özeti haberimizde. Peki 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haber özette...

Dolunay dizisinin yayın günü değişti ve 17. bölüm dün akşam ekranlara geldi. Star TV ekranlarının sevilen dizisi Dolunay son bölüm ardından Dolunay 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Pazar akşamları yayınlanan dizi büyük heyecan uyandırıyor. Yayın gününün değiştirilmesi ile bir hafta yayınlanmayan Dolunay dizisi bitti sanılarak hayranlarını büyük üzüntüye sokmuştu. Dolunay son bölümde, Ferit de Nazlı’nın yanında olmasından memnundur. Karmaşık duygular içinde olan Ferit ve Nazlı kendilerini sürekli bu oyundaki becerilerinin sınandığı durumlarda bulurlar. İşte, Dolunay son bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı. Ferit‘in tutuklanması gündeme bomba gibi düşmüştür. Nazlı eşi olarak kocasının yanında olmak ister. Her ne kadar evcilik oyununun anlaşılmaması için çabaladığını iddia etse de Ferit için endişelenmiştir. Ferit de Nazlı’nın yanında olmasından memnundur. Karmaşık duygular içinde olan Ferit ve Nazlı kendilerini sürekli bu oyundaki becerilerinin sınandığı durumlarda bulurlar. Deniz ise ne kadar inkar etse de Ferit ve Nazlı arasındaki çekime şahit olacaktır. Dolunay 17. son bölümün yayınlanmasının hemen ardından 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Dolunay'ın son bölümünde neler oldu? Dolunay 17. bölüm izle. Dizinin son bölümünü izleyemeyenler için 17. bölüm özeti haberimizde. Peki 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haber özette...

DOLUNAY SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ferit‘in tutuklanması gündeme bomba gibi düşmüştür. Nazlı eşi olarak kocasının yanında olmak ister. Her ne kadar evcilik oyununun anlaşılmaması için çabaladığını iddia etse de Ferit için endişelenmiştir. Ferit de Nazlı’nın yanında olmasından memnundur. Karmaşık duygular içinde olan Ferit ve Nazlı kendilerini sürekli bu oyundaki becerilerinin sınandığı durumlarda bulurlar. Deniz ise ne kadar inkar etse de Ferit ve Nazlı arasındaki çekime şahit olacaktır.

DOLUNAY DİZİSİ KONUSU

Nazlı ile Ferit’in imkansız aşkı

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur. Zengin iş adamı Ferit ve Nazlı, çeşitli tesadüflerle yakınlaşır ve imkansız olan bir aşkın kapısını aralar.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dolunay yeni bölüm fragmanı dizinin takipçileri tarafından heyecanla bekleniyor. Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmış değil. Fragman geçen hafta son bölümden üç gün sonra yayınlanmıştı. Dolunay 18. bölüm fragmanının Kasım ayının başında yayınlanmasını bekliyoruz. Aşağda linkten fragman yayınlandığı anda izleyebilirsiniz.

DOLUNAY 18. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in ( Can Yaman) özel aşçısı olur. Zengin iş adamı Ferit ve Nazlı, çeşitli tesadüflerle yakınlaşır ve imkansız olan bir aşkın kapısını aralar.

DOLUNAY 17. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

dolunay_2

DOLUNAY DİZİSİ OYUNCULARI

Özge Gürel (Nazlı);

5 Şubat 1987 yılında İstanbul’da doğmuş olan güzel oyuncu şuan 29 yaşındadır. Güzel oyuncuyu yine Fox ekranlarında yayınlanmış ve geçtiğimiz sezon final yapmış Kiraz Mevsimi dizisindeki Öykü karakteri ile birçok izleyici tanıyor. Daha önce bir çok yapımda rol almıştır. İlk olarak 2010 yılında Kızım Nerede dizisinde Zeynep karakteri ile oyunculuğa adım atmıştır. Sonrasında ise Huzur Sokağı, Muhteşem Yüzyıl (Rana Hatun), Medcezir (Ada) ve Yıldızlar Şahidim (Haziran) dizilerinde rol almıştır.

Can Yaman (Ferit);

8 Kasım 1989 İstanbul doğumlu Türk oyuncu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Avukatlık yaptığı dönemde arkadaşlarının yoğun ilgisi ile oyuncu olmaya karar vermiştir. 2014 yılında Gönül İşleri dizisi ile kariyerine başlangıç yapan genç oyuncu ardından rol aldığı İnadına Aşk dizisi ile ekranlara kendini beğendirdi. Yakışıklı oyuncu son olarak ise Hangimiz Sevmedik dizisinde Tarık karakterine hayat vermiştir.

Dolunay 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? / VİDEO ile ilgili etiketler Star TV dolunay 17. bölüm 18. bölüm 18. yeni bölüm 17. son bölüm fragman yayınlandı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.