Dolu ve fırtına Antalya'da can aldı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde aniden bastıran fırtına ve dolu nedeniyle otobüs durağının altında kalan kadın yaşamını yitirdi. Bölgedeki seralar ise ciddi zarar gördü.

Antalya Kumluca'da öğle saatlerinde kuvvetli rüzgar ile birlikte aniden başlayan ve yaklaşık üç dakika süren dolu hayatı olumsuz etkiledi.

Kuvvetli rüzgar nedeniyle ilçedeki Yeni Camisi'nin minaresi yıkıldı, evlerin çatıları uçtu, araçlarda hasar oluştu. Dolu nedeniyle bölgedeki seralar zarar gördü.

Dolu ve fırtına Antalya'da can aldı

OTOBÜS DURAĞININ ALTINDA CAN ERDİ

Kumluca-Finike kara yolunda ise otobüs durağında bekleyen kimliği henüz öğrenilemeyen genç bir kadın, rüzgarın etkisiyle devrilen durağın demir profillerinin altında kaldı. Ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı Kumluca Devlet Hastanesi'ndeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Dolu ve fırtına Antalya'da can aldı - Resim : 2

Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz rüzgar ile birlikte dolu yağışının ilçede can ve mal kayıplarına neden olduğunu söyledi.

İlçede hava şartlarının normale döndüğünü bildiren Kolsuz, hasar tespit incelemelerinin başladığını kaydetti.

 

Dolu ve fırtına Antalya'da can aldı ile ilgili etiketler Antalya Kumluca Fırtına dolu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.