Dolmuşta pompalı dehşet! Yolunu kesti, çocuklarının önünde kadını vurdu, intihar etti

Giresun'da yolunu kesip durdurduğu dolmuşun içerisindeki kadını pompalı tüfekle vuran kişi daha sonra aynı tüfekle intihar etti.

Giresun'daki Şebinkarahisar ilçe merkezinden Kınık köyüne giden dolmuş, elinde pompalı tüfekle bekleyen Şevket Karaman tarafından durduruldu. Yolcuları indirdikten sonra araçta bulunan Semiha A.’yı (50) vuran Karaman, kadını sol göğsünden yaraladı.

Dolmuşta pompalı dehşet! Yolunu kesti, çocuklarının önünde kadını vurdu, intihar etti

Aynı araçta bulunan 2 çocuğunun gözleri önünde vurularak yaralanan Semiha A. Şebinkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Dolmuşta pompalı dehşet! Yolunu kesti, çocuklarının önünde kadını vurdu, intihar etti - Resim : 2

Olay yerinden özel aracıyla kaçan şüpheli Şevket Karaman ise Karacaören köyündeki evinin bahçesinde aynı pompalı tüfekle intihar etti. Olayla ilgili ise soruşturma başlatıldı.

İHA

Dolmuşta pompalı dehşet! Yolunu kesti, çocuklarının önünde kadını vurdu, intihar etti ile ilgili etiketler Giresun İntihar pompalı saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.