Doların artışı dudak uçuklatıyor! Marketlerde 2 dilim tadımlık kaşarlar raflara konuyor!

Marketlerde dilim kaşar dönemi başladı. Vatandaşlar tarafından asgari ücretin açıklanması merakla beklenirken yaşanan ekonomik buhran dilim kaşarı gündeme getirdi.

Asgari ücretin açıklanmasına sayılı günler kala dolar kurunda yaşanan artış ile beraber vatandaşlar marketlere bile gitmeye korkar hale geldi. Daha önceden marketlerde görmeye alışkın olduğumuz dilim kaşarlar yeniden ortaya çıktı.

Vatandaşlar daha az tasarruf etmek adına Halk Ekmek kuyruklarına girerken marketlerdeki dilim kaşarlarda görenleri şaşkına çevirdi. Son olarak CarrefourSA marketlerde dilim kaşarlar kibrit kutusu büyüklüğünü andırınca olanlar oldu.

Raflardaki dilim kaşarların iki diliminin 2 lira 20 kuruşa satıldığı belirtildi.

2020 Asgari Ücret Ne Kadar Olacak?

2022 Asgari ücret rakamı için heyecanlı bekleyiş başladı. Gerçekleştirilen son toplantının hemen sonrasında açıklanacak asgari ücret rakamı için İşçi ve İşveren sendikaları da hazır bulunacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek son toplantı akabinde net-brüt asgari ücret zam oranı açıklanacak.

Doların artışı dudak uçuklatıyor! Marketlerde 2 dilim tadımlık kaşarlar raflara konuyor! ile ilgili etiketler asgari ücret zam kaşar dilim kaşar
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.