Dolar ve euro güne nasıl başladı?

Yeni atamaların ardından sert geri çekilen dolar kuru dün öğle saatlerinde 8.34'e kadar yükselmişti. Daha sonra yeniden geri çekilen kur dünü 8.15'ten kapatmıştı. Bugüne de 8.14 seviyelerinden güne başladı. Euro ise 9,6950 liradan alınarak 9,6970 liradan satılıyor.

Yeni atamaların ardından sert geri çekilen dolar kuru dün öğle saatlerinde 8.34'e kadar yükselmişti. Daha sonra yeniden geri çekilen kur dünü 8.15'ten kapatmıştı. Bugüne de 8.14 seviyelerinden güne başladı.

Döviz kurlarında Merkez Bankası Başkanlığına Naci Ağbal'ın atanmasının ardından Berat Albayrak'ında istifasının eklenmesiyle başlayan geri çekilme dün yerini yükselişe bıraktı. Dün başladığı 8,08 seviyelerinden 8.35'e kadar yükselen dolar kuru gün içinde 8.15'e kadar geri çekilmişti.

ABD Başkanı Biden'in teşvik paketi sözü vermesi ve Pfizer'in duyurduğu ilaç haberleriyle doların diğer para birimleri karşısında değer yitirmesi Türk Lirasına yarıyor.

9,6950 liradan alınan euro ise 9,6970 liradan satılıyor. Son kapanışta euro 9,66 liradan satılmıştı.

Dolar ve euro güne nasıl başladı? ile ilgili etiketler döviz dolar fiyatları euro fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.