"Yabancıların parasından bize fayda gelmez" dedi 'dolar turşusu' kurdu!

Dolar üzerinden yapılan operasyonlara karşı Zeytinburnu'nda bulunan bir turşucu 'dolar turşusu' kurdu. Ekonomik saldırılara tepki için 'dolar turşusu' kurduğunu belirten turşucu Bilgin, "Yabancıların parasından bize fayda gelmez. Bunun ancak turşusu olur." dedi.

Geçtiğimiz yıllarda Bursa'da düzenlenen bir festivalde dolar turşusu yapan bir firma İstanbul şubesinde de, yeniden 'dolar turşusu' kurdu.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Son dönemde Türkiye’ye yönelik yapılan ekonomik saldırılara tepki göstermek isteyen turşu firması, Türk lirasına verdiği önemi bu şekilde gösterdi. Turşucu Şaban Bilgin ise, dolar turşusunun vatandaşların da dikkatini çektiğini söyledi.

"Yabancıların parasından bize fayda gelmez" dedi 'dolar turşusu' kurdu!

 

"DOLAR ÜZERİNDEN YAPILAN OPERASYONLARA KARŞI BİR ESPRİ"

Turşucu Şaban Bilgin, “Dolar üzerinden yapılan operasyonlara karşı firmamızın yapmış olduğu bir espriydi. Turşu festivalinde turşularını sularken böyle bir espri de yaptılar. İnsanların burada çok dikkatini çektik. Uzun zamandır vardı. Kaldırdık. Şimdi doların hareketliliğinden tekrar yaptık. Paramızın daha değerli olması için gündeme getirdik. Türk liramız niye doların altında kalsın. Biz de buna istinaden böyle bir şey yaptık” dedi.

"Yabancıların parasından bize fayda gelmez" dedi 'dolar turşusu' kurdu! - Resim : 2

"YABANCILARIN PARASINDAN BİZE FAYDA GELMEZ, ANCAK TURŞUSU OLUR"

Vatandaşların ‘Dolar Turşusu’ almak istediğini söyleyen Bilgin, “Gelenler dolar turşusu almak istediğini söylüyor. ‘Vitrinde durmasın, camı kırarlar’ diyorlar. Geçersiz bir kağıt parçasıdır. Baya bir dikkat çekti. Milli servetimize sahip çıkmamız lazım. Yabancıların parasından bize fayda gelmez. Bunun anca turşusu olur. Esprili bir yaklaşımda bulunduk” diye konuştu.

"Yabancıların parasından bize fayda gelmez" dedi 'dolar turşusu' kurdu! ile ilgili etiketler Dolar Zeytinburnu dolar turşusu turşu turşucu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.