Dolar "Merkez" gününe nasıl başladı?

Dolar için kritik gün geldi! Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklayacağı güne dolar 7.73 seviyelerinden başladı. Euro ise güne 9.16 seviyelerinden başladı.

Dolar, Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklayacağı güne 7.73 seviyelerinden güne başladı. Euro ise 9.16 seviyelerinden güne başladı. Piyasaların seyri Merkez Bankası'nın faiz kararına bağlı olarak şekillenecek.

TOPLANTIDAN FAİZ ARTIRIM KARARI BEKLENİYOR

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK) bugün Naci Ağbal başkanlığında ilk kez toplanıyor. Başkan Naci Ağbal'ın başkanlık edeceği toplantıdan faiz artırım kararı bekleniyor. Beklentiler ise 400-500 baz puan arasında şekilleniyor. Geçtiğimiz ay yapılan toplantıdan beklentilerin aksine faiz artırım kararı çıkmamıştı. 

Dolar "Merkez" gününe nasıl başladı? ile ilgili etiketler Dolar Euro Merkez Bankası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.