Dolar kurunda hareketlilik sürüyor!

Trump'ın açıklamaları ve Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul seçimlerinin iptal edilmesine ilişkin verdiği karar sonrası dolar yeni güne de hareketli başladı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın, ticaret savaşlarını 350 milyar dolarlık ek gümrük vergisiyle cuma günü yeniden başlatacağını söylemesiyle piyasalar güne hareketli başladı.

Başta gelişmekte olan ülkeler olmak üzere dünya borsalarında satışlar geldi. Borsa İstanbul'un kaybı yüzde 2'nin üzerine çıktı. Gelişmekte olan ülke paraları, dolar karşısında değer kaybederken dolar/TL, papaz Brunson'ın tahliyesi öncesindeki 6 lira seviyesini aştı ve son 9 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Euro da 6.75 üzerine zıpladı.

Dolar kuru gün boyunca sınırlı dalgalandıktan sonra, piyasalar kapandıktan sonra gelmesine rağmen YSK kararıyla yeniden yukarı tırmandı ve 10 kuruşluk bir artışla. 6.15 TL'yi gördü. Euro 6.85 üzerine çıktı.

7 Mayıs sabahı dolar bir nebze gevşese de halen 6.10 TL üzerinde. Euro 6.85 bandında işlem görürken, sterlin 8 TL üzerine çıktı.

Dolar kurunda hareketlilik sürüyor! ile ilgili etiketler Son dakika Dolar döviz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.