Dolar konusunda spekülasyon yapan ve milleti zarara uğratan muhalifler hakkında suç duyurusu!

BDDK, Durmuş Yılmaz, Güldem Atabay, Burhanettin Bulut, Emin Çapa ve Selçuk Heçer hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu'ndan Durmuş Yılmaz, Güldem Atabay, Burhanettin Bulut, Emin Çapa ve Selçuk Geçer'le ilgili adım geldi. Kurum, bir bankanın itibarını kırabilecek veya şöhretine zarar verebilecek hususlarda açıklama yaptığı belirtilen ekonomistler hakkında suç duyurusunda bulundu.


"BANKANIN İTİBARINA ZARAR ERECEK HABER YAYILAMAZ"

BDDK kaynaklarından aktarılan bilgiye göre suç duyurusu, "Bir bankanın itibarını kırabilecek veya şöhretine ya da servetine zarar verebilecek bir hususa kasten sebep olunamaz ya da bu yolla asılsız haber yayılamaz" maddesine aykırılıktan yapıldı.

KUR KORUMALI TL MEVDUAT SİSTEMİ HAKKINDA MANİPÜLATİF AÇIKLAMALAR YAPMIŞLARDI

Durmuş Yılmaz, Güldem Atabay, Burhanettin Bulut, Emin Çapa ve Selçuk Geçer, geçtiğimiz günlerde, yeni olarak hayata geçirilen Kur Korumalı TL Mevduat Sistemi hakkında açıklamalarda bulunmuşlardı.

Özellikle Merkez Bankası Eski Başkanı ve İYİ Partili Durmuş Yılmaz'ın sözleri yankı uyandırmıştı. Ekonomi kökenli siyasetçiler, gazeteciler ve ekonomistler hakkında bu nedenle suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

Dolar konusunda spekülasyon yapan ve milleti zarara uğratan muhalifler hakkında suç duyurusu! ile ilgili etiketler BDDK suç duyurusu emin çapa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.