Dolar kaç TL oldu? 11 Ocak bugün dolar ne kadar?

11 Ocak Pazartesi haftanın ilk iş gününde doların ne kadar olduğu gündemde yer aldı. Geçen hafta boyunca sert bir düşüş yaşayan dolar/TL bazında gerilemeye devam etti. İşte, serbest döviz piyasasında doların son durumu…

Haftanın ilk iş gününde dolar yine gündemde yer aldı. Son zamanlardaki düşüşü ile dikkat çeken dolar bugün ne kadar oldu sizler için araştırdık. 11 Ocak 2021 Pazartesi günü dolarda bir artış görüldü. 11 Ocak 2021 Pazartesi günü dolar kaç TL oldu? Bugün dolar ne kadar?

Dolar kaç TL oldu?

Uzun zamandan beri yükselişte olan doların son günlerde gerileyişi vatandaşı sevindirmişti. Bu gerileyiş kısa süreli olsa da 2021 yılının sonlarına doğru 7,10 TL civarlarına gerilemesi bekleniyor.  Bu hafta güne yeniden yükseliş ile başlayan dolar, Dolar/TL 7,46 liradan işlem görüyor.  Euro/TL ise 9,29 liradan işlem görüyor.

2020 yılının sonlarına doğru 8 TL’yi gören dolar kuru tutunamayıp gerilemişti. ABD’de gerçekleşen seçimin sonuçlarının açıklanmasının ardından hızlı bir şekilde gerileyen dolar kuru son günlerde gerileyişini sürdürüyor.

Dolar kaç TL oldu? Bugün dolar ne kadar?

2021 yılı için gerileyişini sürdüreceği tahmin edilen dolar yıl sonuna doğru 7,10 TL kadar gerileyebilir. 2021 yılı için gerileyişini sürdüreceği tahmin edilen dolar yıl sonuna doğru 7,10 TL kadar gerileyebilir. Euro ile dolar eş zamanlı olarak tekrar yükselmeye başladı. Euro 11 Ocak Pazartesi günü 9,03 TL ile başladı. 10 TL sınırını zorlayıp orda uzun süre kalamayan Euro 2021 yılının başlarında gerileyerek 9 TL civarlarında kalmıştır.

Dolar kaç TL oldu? 11 Ocak bugün dolar ne kadar? ile ilgili etiketler Dolar kaç tl oldu bugün dolar ne kadar 11 Ocak 2021 Pazartesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.