Asya piyasalarında Dolar zirveye tutunuyor! İşte Kapalıçarşı'da 13 Haziran Euro ve Sterlin'in yeni fiyatı!

Asya piyasalarının açılmasıyla birlikte yeni haftada Pazartesi gününde; Dolar/TL bazında 17.25 TL, Euro 18.14 TL, Sterlin ise 21.23 TL’den alıcı buluyor. İşte Kapalıçarşı’da 13 Haziran güncel döviz kurları…

Yeni haftanın ilk gününde Asya piyasalarının açılmasıyla birlikte döviz fiyatları tırmanışa geçti. Hafta içinde 14-15 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan ABD Merkez Bankası FED faiz kararının da döviz kurlarını tetiklemesi beklenirken son olarak 50 baz puanlık bir artış gerçekleşmişti.

Analistlerde ekonomi yönetiminin finansal istikrarı daha da güçlendirmek adına adımlar atıldığını ve Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının piyasalar açısından oldukça değerli olduğunu aktarmışlardı.

Asya piyasalarında 13 Haziran Pazartesi günü ilk saatlerde; Dolar 17.25 TL, Euro 18.14 TL ve Sterlin’de 21.23 TL’den işlem görüyor.

Asya piyasalarında Dolar zirveye tutunuyor! İşte Kapalıçarşı'da 13 Haziran Euro ve Sterlin'in yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 13 Haziran Güncel Döviz Kurları

Dolar: 17.25 TL
Euro: 18.14 TL
Sterlin: 21.23 TL

Asya piyasalarında Dolar zirveye tutunuyor! İşte Kapalıçarşı'da 13 Haziran Euro ve Sterlin'in yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Dolar Euro Kapalıçarşı Asya piyasaları sterlin serbest piyasa döviz kurları
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.