Dolar haftaya nasıl başladı?

Geçen hafta oldukça hareketli geçen günlerin ardından yeni hafta sakin başladı. Dolar/TL 7,81'in hemen üzerinde yatay seyrederken euro/TL ise 9,47'lerde seyrediyor.

Yurt içi piyasalar, perşembe ve cuma günü açıklanacak olan işsizlik ve cari açık rakamlarına kadar veri bakımından sakin bir haftaya başlıyor. Haftanın açılışında dolar/TL ve euro/TL'de yatay bir görünüm söz konusu. Sabah saatleri itibarıyla dolar/TL 7,8115'ten euro/TL ise 9,4740'tan işlem görüyor.

KÜRESEL PİYASALAR, ABD'NİN OLASI ÇİN YAPTIRIMLARI HABELERİ İLE GERİLİYOR

Küresel piyasalarda ise açılışlar negatif oldu. Asya borsaların tüm zamanların en yüksek seviyelerinden düşüşe geçerken ABD vadelileri de negatif seyrediyor. Çin ve Hong Kong piyasaları başta olmak üzere Japonya ve Avustralya'da eksiler göze çarpıyor. Borsalardaki düşüşte ABD'nin bazı Çinli yetkililere yaptırım uygulayacağına yönelik haber akışı etkili oluyor. Japonya hariç Asya Pasifik Borsalarını izleyen Asya-Pasifik Endeksi, yüzde 0,3 civarı değer yitiriyor.

Dolar haftaya nasıl başladı? ile ilgili etiketler Dolar Euro döviz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.