Dolar haftaya nasıl başladı?

ABD Başkanlık seçiminden dolayı hareketli günler geçiren dolar, Merkez Bankası'nın faiz artırımı kararı sonrası sert bir düşüş yaşadı. Koronavirüs aşısı gelişmeleri ile dalgalanmalar yaşayan dolar haftaya 7.66'dan başladı. Euro ise haftaya 9.11'den başladı.

Piyasaları etkileyecek önemli verinin bulunmadığı haftanın ilk gününe dolar 7.66'dan, euro ise 9.11'den haftaya başladı.

Merkez Bankası'nın 475 baz puan faiz artırımının ardından 7.70'in altına gerileyen dolar 7.55 lila 7.67 arasında seyir izliyor. Piyasaların yönü açısından kurumların atacağı olası adımlar ve koronavirüs tedbirlerinin ardından gelecek vaka sayılarının yeni tedbirlere yol açıp açmayacağı izlenecek.

Dolar haftaya nasıl başladı? ile ilgili etiketler Dolar döviz Euro Merkez Bankası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.