Dolar haftanın son gününe nasıl başladı?

Dün açıklanan enflasyon rakamıyla 7.85 seviyelerinden 7.91'in üstüne çıkan dolar kuru daha sonra ekonomi yönetiminden gelen açıklamalarla geriledi. Dolar bugüne 7.80 seviyesinden başladı.

Enflasyon rakamının açıklanmasının ardından 7.85 seviyelerinden 7.91'in üstüne çıkan dolar kuru daha sonra ekonomi yönetiminden gelen açıklamalarla geriledi. 

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan "Enflasyonun hanehalkına olan etkisini en aza indirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz" açıklamasıyla enflasyon sonrası yükseldiği 7.90 üstünden tekrar 7.80 seviyelerine gerileyen dolar kuru bugüne de 7.80 seviyesinden başladı.

ABD'den gelen teşvik haberleriyle birlikte dolar endeksi 2018'den beri en düşük seviyelerine geriledi. Dolar diğer para birimleri karşısında negatif ayrışıyor.

Bugün piyasalar açısından önemli veri bulunmuyor. Koronavirüs tedbirlerinin işe yarayıp yaramayacağı izlenenler arasında yer alıyor.

Dolar haftanın son gününe nasıl başladı? ile ilgili etiketler Dolar döviz enflasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.