Dolar bugün kaç liradan satılıyor?

Dolar fiyatları şu dakikalarda 6,03 TL'de hareket ederken, Euro fiyatları ise 6.98 TL'de bulunuyor.

Dolar gün içerisinde en düşük 5.9800 TL'yi görürken, saat 08.36 itibarıyla 5.9974 TL'den satıldı. 6.9050 TL'ye kadar gerileyen Euro kuru ise, aynı dakikalarda 6.9514 TL'de bulunuyordu.

Dolar enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yeniden 6 liranın üzerine çıktı. Şu sıralarda 6.03 TL'den işlem görüyor. Euro ise sabah saatlerine göre 3 kuruşluk artışla 6.98 TL'den satılıyor

GÖZLER ENFLASYON VERİSİNDE

AA Finans'ın TÜİK tarafından bugün saat 10.00'da açıklanacak olan eylül ayı enflasyon verilerine ilişkin beklenti anketine göre; ekonomistlerin eylül ayı enflasyon beklentilerinin ortalaması yüzde 3.46 oldu. Ekonomistlerin 2018 sonu enflasyon beklentisinin ortalaması ise yüzde 21.84 olarak belirlendi.

Dolar bugün kaç liradan satılıyor? ile ilgili etiketler Dolar Euro piyasalar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.