Dolap uygulaması neden açılmıyor? Trendyol Dolap çöktü mü?

Trendyol'un sunduğu 2. el alışverişin en yoğun olarak kullanıldığı Dolap uygulaması neden açılmıyor çözümünü sizler için araştırdık. Bunun birkaç sebebinin olabileceği aktarıldı. Peki, Trendyol Dolap uygulaması çöktü mü?

Uygun fiyatlarla alışveriş yapabileceğiniz ve kullanmadığınız eşyalarınızı satışa çıkarabileceğiniz bir uygulama olan Dolap; bebek, çocuk, giyim, çanta, aksesuar, ayakkabı, hamile olmak üzere pek çok kategoride ürünleri satın alabileceğiniz yerdir.

Trendyol’un sunduğu 2. el alışverişin en yoğun olarak kullanıldığı Dolap uygulaması bazı durumlarda açılmama gibi sorunları ile de kullanıcıların karşısına çıkmaktadır.

Dolap uygulamasına neden giremiyorum?

1. Sürümünüz güncel olmayabilir

Telefonlardaki mobil uygulamalar sürekli olarak güncellenmektedir. Bu sayede daha kullanışlı olduklarından daha fazla yeni özellikle de karşımıza çıkarlar. Eğer kullanmakta olduğunuz dolap uygulaması güncel değilse, bu yüzden dolayı açılmıyor olabilir.

Dolap uygulamasını güncellemek için telefonunuzdan market kısmına girmeniz yeterlidir.

2. İnternetinizde sorun olabilir

Eğer internet bağlantınızda sorun varsa, bu yüzden dolayı dolap uygulaması açılmıyor olabilir. Eğer ki sizinde böyle bir sorununuz varsa;

- Kablosuz ağ kullanıyorsanız, kablosuz ağ simgesi aktif mi?

Eğer değilse; mesafenin uzak olması, modemde bir sorun olması, modeme giden kablonun zarar görmüş olması, belediye çalışması gibi birçok farklı sebepten dolayı bağlantınız kesilmiştir.

- Mobil veri kullanıyorsanız, mobil veri simgesi açık mı kontrol edin. Eğer açıksa, aktif mi kontrol edin. Eğer açık ve aktifse ve yine de dolap uygulaması açılmıyor ise bu durumda internet paketinizin ya da hakkınızın olup, olmadığından emin olmalısınız.

Bunu anlamanın en basit yöntemi ise youtube uygulamasını açıp, herhangi bir videoyu izlemeye çalışın. Eğer sorunsuz bir şekilde video izleyebiliyorsanız, internet bağlantınızda herhangi bir sorun yoktur.

3. Uygulamada sorun vardır

Genelde bu tür durumlarda uygulamalarda sorunlar baş gösterebilir. Bazen bakım çalışmaları veya farklı teknik durumlar nedeniyle mobil uygulamalar açılmayabilir. Bu durumda biraz bekleyerek sorunun düzeldiğini görebilirsiniz.

4. Engellenmiş olabilirsiniz

Dolap uygulaması kurallarına aykırı bir eşyayı satmaya çalıştıysanız, büyük ihtimalle hesabınız engellenmiştir. Bu gibi durumlarda uygulamayı kesinlikle kullanamazsınız.

Dolap uygulaması neden açılmıyor? Trendyol Dolap çöktü mü? ile ilgili etiketler Trendyol dolap dolap uygulaması
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.