Dolandırıcılığın yeni adı "İrem Derici" oldu!

İstanbul'da özel bir tıp merkezi, kendisini hastanelerinde çalışan göğüs hastalıkları uzmanı doktor olarak tanıtan Mehmet İ. hakkında, şarkıcı İrem Derici adına açtığı internet siteleri üzerinden yasadışı ilaç sattığı gerekçesi ile suç duyurusunda bulunuldu.

Sabah'ın haberine göre, Mehmet İ.'nin, 'Sigarayı bırakamayanlar için akciğer detoksu' sloganıyla ürettiği ilaçları Sağlık Bakanlığı'nın onayı olmadan sattığı iddia edildi.

İrem Derici adına açılmış sitelere giriş yapıldığında ilaç satış sayfasına yönlendirildiği anlatılan dilekçede, hastanenin ve şarkıcının ününden faydalanıldığı belirtildi. Suç duyurusunda söz konusu internet sitelerine erişimin engellenmesi talep edildi. Savcılık konuyla ilgili soruşturma başlattı.
Dolandırıcılığın yeni adı "İrem Derici" oldu! ile ilgili etiketler İrem Derici sahte ilaç internet sitesi dolandırıcılık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.