Dolandırıcıların son hedefi Rus aile oldu: 300 bin liralık vurgun

İstanbul'da kendini savcı olarak tanıtan bir kişi Rus aileyi 300 bin lira dolandırdı. çevredeki esnaftan bilgi alan şüpheli, 15 yaşındaki çocuğa annesinin karakolda olduğunu söyleyerek evdeki tüm para ve ziynet eşyalarını getirmesini söyledi. Polis ekipleri ailenin şikayeti sonrası harekete geçerek şüpheliyi kısa sürede yakaladı.

İstanbul'da kendini savcı olarak tanıtan bir şüpheli, Rus aileyi 300 bin lira dolandırdı. Zanlının aileyi esnaftan topladığı bilgi sonucu hedef olarak belirlediği tespit edildi.

TRT Haber'den Büşra Çelik'in haberine göre, evi takibe alan şüpheli, annenin ayrılmasıyla sabit telefondan evi aradı. Telefona cevap veren 15 yaşındaki çocuğa kendisini savcı olarak tanıttı. Dolandırıcı, çocuğa annesinin karakolda olduğunu söyleyerek evdeki tüm para ve ziynet eşyasını getirmesini söyledi.

Paniğe kapılan çocuk evdeki çelik kasayı açtı. İddiaya göre 34 ziynet eşyasıyla birlikte 10 bin dolar ve 80 bin lirayı aldı. Sözleştikleri şekilde parkta dolandırıcıya teslim etti.

300 BİN LİRALIK VURGUN

300 bin liranın üzerine kaybı olan aile şikayetçi oldu. Beylikdüzü Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Şüpheli kısa sürede saklandığı adreste yakalandı.

Takılar ile paraların bir kısmı ele geçirilerek Rus aileye teslim edildi.

Gözaltına alınan 56 yaşındaki şüphelinin dolandırıcılık başta olmak üzere çeşitli suçlardan kaydının olduğu belirlendi.

Dolandırıcıların son hedefi Rus aile oldu: 300 bin liralık vurgun ile ilgili etiketler Dolandırıcı İstanbul Beylikdüzü polis savcı rus aile
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.