Doktorundan yeni açıklama: Kadir İnanır'ın son sağlık durumu nasıl? Felç mi geçirdi?

Muğla’nın Dalaman ilçesinde yürüyüş yaptığı sırada aniden rahatsızlanan Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kadir İnanır, Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilmiş ve tedavi altına alınmıştı. Ünlü aktörün sağlık durumu tüm sevenleri tarafından merak edilirken, Kadir İnanır'ın son durumuna ilişkin Prof. Dr. Ahmet Kutluhan hastane önünde basın açıklaması yaptı. Sevenleri tarafından sağlığı merak edilen İnanır'ın felç geçirdiği yönündeki iddialara doktoru yanıt verdi.

Muğla’nın Dalaman ilçesinde yaşayan 72 yaşındaki oyuncu Kadir İnanır, Ortaca ilçesine gezmeye gitti. Burada yürüyüşe çıkan İnanır, bir anda rahatsızlandı. İnanır, sevgilisi Julide Kural’ın 112’yi araması sonucu hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan İnanır’ın, beyin damarında pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı ortaya çıktı. Kontrolleri yapılan İnanır, Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Doktorundan yeni açıklama: Kadir İnanır'ın son sağlık durumu nasıl? Felç mi geçirdi?

Denizli’de nöroloji servisinde tedavi altına alınan ve felç geçirdiği konuşulan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Başhekim Prof. Dr. Selçuk Yüksel, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekiye Melek Küçükatay ile Kadir İnanır'ın tedavisini yapan Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan, hastane önünde açıklama yaptı.

kadir inanır


KADİR İNANIR'IN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA HASTANEDEN İLK AÇIKLAMA

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi ise Kadir İnanır’ın durumu hakkında sosyal medyadan açıklama yayımladı. İnanır’ın sağlık durumunun iyi olduğuna dair yapılan açıklamada, "Çok değerli sanatçımız Kadir İnanır’ı Üniversitemiz Hastanesinde misafir ediyoruz. Kendisinin durumu iyi olup, tetkikleri devam etmektedir. Türk sinemasının değerli ismini hekimlerimizin gözetimi altında bir müddet daha misafir edeceğiz. Kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerine yer verildi.

Kadir İnanır'ın son sağlık durumu nasıl? Doktoru açıkladı


KADİR İNANIR'IN SON SAĞLIK DURUMU NASIL?

Bu sabah sağlık durumu ailesi, yakınları ve hayranları tarafından merak edilen Kadir İnanır'ın doktorundan yeni bir açıklama geldi.

Doktorundan yeni açıklama: Kadir İnanır'ın son sağlık durumu nasıl? Felç mi geçirdi? - Resim : 4

Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Kadir İnanır'ın yakın takip ve tedavi altında olduğunun altını çizerek şu bilgileri verdi:

'Dün saat 17:00 civarında büyük sanatçımız Kadir İnanır hastanemizin acil servisine gelmiştir. Hızlı bir şekilde tetkikleri yapılmış ve beyin damar hastalığı ön tanısıyla servise alınmıştır. Kendisi dün akşam bizzat ziyaretimde bilinci açıktı. Şu anda da yakın takibimiz devam etmektedir. Bu beyin damar hastalığı seyri açısından hafif, gayet hasar vermeden atlatılabildiği gibi daha ağır sonuçlar doğurabileceğinden birkaç gün daha yakın takibi gerekmektedir. Gerekli önlemleri almış ve tedavisine başlamışızdır. Hastamızın herkese selamı var. Saygılar sunuyor, teşekkür ediyor. Bizim de yakın takip ve tedavimiz devam etmektedir. Beyin damar haslaığı olduğu için şu anda hastanın tedavisi tüm doktor, ekipman ve cihazlar tarafından yapılıyor. Böyle durumlarda hastanın seyahat etmesi, uçağa binmesi sakıncalı olabileceği için riske girmemek gerekmektedir. Tıbben sevki birkaç gün sonra olabilir. Şu anda felçten söz edemeyiz, hastamızda böyle bir durum yoktur ancak gelişebileceği endişesiyle yakın takip ve tedavi ediyoruz.

kadir inanır

Müşahede altında tutulduğu, bilincinin açık olduğu belirtilen İnanır’ın tedavisini yapan Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan, "Kadir İnanır, 3 yıl önce de benzer bir sıkıntı yaşamış. Yine aynı şekilde bir beyin damar tıkanıklığı olduğundan şüpheleniyoruz. Bu hastalıklarda birkaç gün geçmeden, tablo netleşmeden bir şey söylemek mümkün değil. Kendisi istirahat etmesi ve dinlenmesi amacıyla servisimizde takibimize devam ediyoruz" dedi.

Doktorundan yeni açıklama: Kadir İnanır'ın son sağlık durumu nasıl? Felç mi geçirdi? - Resim : 6

 

 

Doktorundan yeni açıklama: Kadir İnanır'ın son sağlık durumu nasıl? Felç mi geçirdi? ile ilgili etiketler Kadir İnanır Muğla Ortaca Hastane yoğun bakım Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Prof. Dr. Ahmet Kutluhan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.