Doktoru 'acil ameliyat' demişti... Seren Serengil'den korkutan açıklama! Vasiyetini paylaştı

2016 yılında geçirdiği mide küçültme ameliyatının ardından hızla kilo vermeye başlayan, son dönemde 46 kiloya kadar düşen ve acil olarak ameliyata alınması gereken ünlü sunucu Seren Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini endişelendirdi.

Hızla kilo veren ve uzunca bir süredir 'Dumping Sendromu' hastalığı ile mücadele eden 50 yaşındaki sunucu ve şarkıcı Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Seren Serengil

APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI

Zayıflamak uğruna mide ameliyatı geçiren, hızla kilo vermeye başlayan ve 46 kiloya düşen Seren Serengil zor günler geçiriyor. Bir deri bir kemik kalan Seren Serengil, artan şiddetli ağrıları sonucu acil olarak hastaneye kaldırıldı. Serengil'in sağlık durumu merak edilirken, böbrek taşı düşürdüğü öğrenildi. Safra kesesi ameliyatı da olması gerekirken operasyonu erteleme kararı alan Seren Serengil'i, Arto ve Bircan Bali ile birlikte sunuculuğunu yaptığı 'Söylemezsem Olmaz' programında canlı yayında görenler şoke oldu.

Tohma, sevgilisi Seren Serengil'in 7 Mayıs sabahı sabah 05.30'da aniden gelişen ve artan ağrıları sonucu hastaneye kaldırıldığını belirterek "Geçirdiği ameliyat sonrası safra kesesi çalışamayacak duruma gelmiş. Bu nedenle safra kesesi alınacak. Böbreklerde su içmemesinden ve yine geçirdiği ameliyattan dolayı böbreklerde oluşan taşlar kanalları tıkadığı için acilen ameliyata alınacak. Dualarınızla bugünleri de atlatacak." ifadelerini kullanmıştı.


''GİDEYİM PROGRAMI TAMAMLAYAYIM...''

Safra kesesi ameliyatı olması gereken ancak ameliyatı sunuculuğunu yaptığı programının bittikten sonra yapacağını söyleyen Serengil, ameliyatı ertelemesiyle ilgili canlı yayında şu ifadeleri kullandı: "Eğer böbrek taşı düşmeseydi, eş zamanlı safra kesesi ve böbrek ameliyatı olacaktım. Ama taş düşünce o zaman dedim ki 'bu safra kesesi çok acil değilse program cuma günü bitiyor, gideyim programı tamamlayayım cumartesi ameliyatı olayım.' Safra kesesini kesin olarak aldırmam lazım"

Doktoru 'acil ameliyat' demişti... Seren Serengil'den korkutan açıklama! Vasiyetini paylaştı - Resim : 2

"VEDA ETMEDEN YAYINI BIRAKMAK İSTEMEDİM"

Seren Serengil Instagram hesabından yaptığı açıklamada "Dün bütün gece böbreğimde oluşan taşın düşürülmesi için takip edildim ve böbrek taşım düşürüldü. Bu sabah olacağım safra kesesi ameliyatından sonra üç gün dinlenmem gerekeceği için ameliyatımı, yayında sizlerle daha çok birlikte olabilmek adına, cumartesi gününe erteledik. Hafta sonu ameliyatım gerçekleşecek, ben de sizlere veda etmeden yayını bırakmak istemediğim için bugün yayında olacağım" dedi.


ENDİŞELENDİREN PAYLAŞIM!


Serengil’den yeni bir paylaşım geldi. Ünlü sunucu, sosyal medya hesabından sevenlerini endişelendirecek bir paylaşımda bulundu.

 
VASİYETİNİ AÇIKLADI

Apar topar hastaneye kaldırılan ve ameliyat olması gereken Serengil, vasiyet videosunu çektiğini açıklayarak paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

''Noynoy ve Tokyo bensiz nasıl yaşar? Onlara kim bakar? Benim gibi gözünden kim sakınır? Kim kendinden önce onları düşünür? Olamayacağını biliyorum ya, ondan korkuyorum bana bir şey olmasından.. Bu sabah; “Su içmeliyim, su içmeliyim, su içmeliyim” telkininde bulundum.. Yine kendim için değil onlardan ayrılmamak için. Dün vasiyet videosu çektim telefonumda. Olur da aniden bir şey olur diye. Hayat bu. Ben başıma geleni kabullenen hastalık oldu diye kendimi yatağa bağlayacak biri değilim savaşçıyım ben. O nedenle bir gün hastanede bir gün karşınızda görüp şaşırtıyorum sizi nasıl olur da bu kadar hastayken ayakta diyorsunuz doktorlarla inatlaşmalarımı yayına gitmem gerekiyor demelerime şahit olsanız o zaman daha iyi anlarsınız bendeki yaşam aşkını ve mesleğimi sevişimi… Ama bir gün gelir savaşamayabilirim de… Yenilebilirim de… Her şey olabilir. Ama ben yine savaşıp kilo alıp iyileşip Allah’ın bana verdiği güzel yaşamımı uzatmaya ve siz sevdiklerimden ailemden köpeklerimden ayrılmamak için elimden geleni yapacağım.”

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SERENSERENGİLTV (@serenserengil)'in paylaştığı bir gönderi

Doktoru 'acil ameliyat' demişti... Seren Serengil'den korkutan açıklama! Vasiyetini paylaştı ile ilgili etiketler Seren Serengil vasiyet Ameliyat dumping sendromu Mustafa Tohma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.