Doktorları açıkladı: Hıncal Uluç'un son sağlık durumu nasıl?

8 Temmuz Cuma sabahı hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavi gören 83 yaşındaki usta gazeteci Hıncal Uluç’un sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden yeni açıklama yapıldı. Hıncal Uluç'un cihazına bağlı olarak karnından beslendiği öğrenildi.

Böbreğinin iflas etmesi ve kan zehirlenmesi nedeniyle kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınan Hıncal Uluç'un son sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı.

tv100.com’dan Arda Aşkın Aksoy’un haberine göre; bir süredir Florence Nightingale Hastanesi’nde yoğun bakımda yaşam savaşı veren Hıncal Uluç’un sağlık durumuyla ilgili yeni bilgiler paylaşıldı.

CİHAZA BAĞLANDI

Hıncal Uluç'un tedavisini yürüten doktorlarından alınan bilgiye göre enfeksiyon değerleri düşen Uluç’un akciğer solunumunun rahatlaması için cihaza bağlandığı öğrenildi. Doktorlar, karnından beslenmeye devam edilen Hıncal Uluç'un akciğerlerinin rahatlaması ve makina olmadan solunumunu gerçekleştirmesi için uğraş verdikleri belirtildi.

Doktorlar, Uluç'un sağlık durumunun şu anda stabil olduğu ifade etti.

 

 

Doktorları açıkladı: Hıncal Uluç'un son sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Hıncal Uluç yoğun bakım sağlık durumu son durumu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.