'Atatürk'ün vasiyetini yerine getirmediler. 15 yıl toprağa vermediler, eziyet ettiler!'

Gazeteci Dr. Hulki Cevizoğlu ve Hukukçu-Yazar Fikri Akyüz ile 'Dualite' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Gazeteci-yazar ve Sosyolog Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu ve Hukukçu-yazar Fikri Akyüz ile 'Dualite'nin yeni bölümünde, 83. yıl dönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının arkasındaki sır perdesini araladı.

"ATATÜRK HASTA YATAĞINDA ESİR ALINDI, ETRAFI KUŞATILDI"

Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu, "Atatürk gerçekten sirozdan mı öldü? Hastalığı hepatite mi, yoksa alkole mi bağlıydı? Geç mi teşhis edildi? O yüzden mi vefat etti? Atatürk'ün vefat etmeden önce askerlerin bulgularını yazdığı not defterinde 5 doktorun adı var, AA'nın yazdığı metinde ise 9 doktor adı bulunuyor. 'Atatürk'ün kalemi' sıfatını taşıyan Yakup Kadri, 'Atatürk'ü Etnografya Müzesi'ne götürdüler, bir eşya gibi 15 yıl orada unutuldu' diyor. Hasta yatağına düştükten sonra bir takım emrivakilerle karşılaştı. Hasta diye kimseyle görüştürmediler, yatağında esir alındı, etrafı kuşatıldı.

"ATATÜRK ÖLSÜN DİYE ELLERİNDEN GELENİ YAPTILAR"

Atatürk hasta yatağında Afet İnan'a mektup yazmış, adeta cezaevinden mektup yazarak 'beni kurtarın' dercesine. 'Afet, bana yanlış tedaviler uyguluyorlar.' diyor. Doktorlar 'Atatürk'ün kaşınma sebebinin karaciğerden mi yoksa başka sepeten mi olduğunu bilemiyorlarsa 'başarılı' özgeçmişlerinin arkasında ne var? Yoksa Atatürk'ü bilerek mi öldürdü? Atatürk'ün hastalığı 1936'da tespit edilmiş. Dr. Asım Arar, 'Bunu söyledim, yanındaki yetkili kişilere inandıramadım' diyor. Bu bir kuşkudur. Karıncalar sadece Atatürk'ü mü ısırdı? Tedavi için Yalova'ya kaplıcalara gönderdikten sonra hastalığı ters tetikliyor. Ölsün diye elinden geleni yapmışlar.

"FRANSIZ PROFESÖR, DOKTORDAN FARKLI TEŞHİSTE BULUNMASINA KARŞI RESMİ RAPORA DİĞER DOKTORLARLA AYNI GÖRÜŞTEYMİŞ GİBİ İMZA ATTI"

Vefatından sonra otopsi yapmayı düşünmemişler bile. Fransız profesör, doktordan farklı teşhiste bulunmasına karşı resmi ölüm raporuna diğer doktorlarla aynı görüşteymiş gibi imza attı. Bu bir skandal. Doktora 'Geceleri kaşınıyorum, karınca yatak odasına kadar girer mi?' diyor. Evren, İnönü ve sonraki dönemlerde bizden gizlenen Atatürk'ün başka el yazıları var mı? bunlar araştırılmalı." sözlerini kullandı.

Hulki Cevizoğlu ve Fikri Akyüz ile 'Dualite'nin tamamını SuperHaber YouTube kanalından izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'Atatürk'ün vasiyetini yerine getirmediler. 15 yıl toprağa vermediler, eziyet ettiler!' ile ilgili etiketler Mustafa Kemal Atatürk hulki cevizoğlu fikri akyüz 10 Kasım 1938

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.