Doktorlar gördükleri karşısında şoke oldu

Hindistan'da yaşayan bir kadının yumurtalığında çıkan tümör tam 4 saatlik ameliyatla alındı. Doktorların bile gördüklerinde büyük şaşkınlık yaşadığı tümörün, kadının ağırlığının yarısı kadar olduğu bildirildi.

Hindistan'da bir kadının yumurtalığından 54 kilogram tümör çıkarıldı.

Yeni Delhi'de Indraprastha Apollo Hastanelerinde 18 Ağustos'ta yapılan 3 buçuk saatlik operasyonla çıkarılan tümörün 52 yaşındaki kadının ağırlığının neredeyse yarısı kadar olduğu ifade edildi.

Kadının son aylarda hızla şişmanlayarak 106 kilograma kadar çıktığı, nefes almakta, yürümekte zorlandığı ve karın bölgesinde geçmeyen ağrılarının olduğu belirtildi.

"CERRAHİ DENEYİMİMDE HİÇ RASTLAMADIM"

Ameliyat ekibinden Arun Prasad, "30 yılı aşkın süren cerrahi deneyimim sırasında bir kişinin vücut ağırlığının neredeyse yarısı kadar bir tümörün varlığına hiç rastlamamıştım." değerlendirmesini yaptı.

Geleneksel cerrahi yöntemle çıkarılan tümörün iyi huylu olduğu belirtildi.

Tümörün, bugüne kadar dünyada çıkarılan en büyük yumurtalık uru olduğu düşünülüyor.

Doktorlar gördükleri karşısında şoke oldu ile ilgili etiketler Hindistan Kadın tümör
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.