Doktordan skandal sözler! "Bizler sizin gibi cahil ve vandal halka fazlayız" Tepki yağıyor...

Doktor Ekrem Karakaya'nın görevi başında öldürülmesi sonrası, provokatörler kaos çıkarmak istiyor. Bunlardan biri olan Tuğsan Egemen Bilgin isimli bir doktor, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Bizler sizin gibi cahil ve vandal halka fazlayız' diyerek Türk vatandaşlarına hakaret etti. Skandal tweet'e tepki yağıyor.

Türkiye'de doktorlara saldırıda bulunan birkaç kişinin hatası bazı kesimler tarafından halka mal edilmeye çalışılıyor.

KAOS ÇIKARMAK İSTİYORLAR

Son yaşanan olayda Konya Şehir Hastanesi'nde görev yapan Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya'nın görevi başında öldürülmesi sonrası gündem tekrar ısınırken, yaşanan olaylardan kaos çıkarmak isteyen bazı kesimler ortaya çıktı.

Bunlardan biri olan Tuğsan Egemen Bilgin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bir hastanın hayatını kurtardıklarını belirterek, 'Bizler sizin gibi cahil ve vandal halka fazlayız' ifadelerini kullandı.

Doktordan skandal sözler! "Bizler sizin gibi cahil ve vandal halka fazlayız" Tepki yağıyor...

"SİZİN GİBİ CAHİL VE VANDAL HALKA FAZLAYIZ"

Bilgin'in 84 milyon vatandaşa 'cahil ve vandal' ifadeleriyle hakaret etmesi büyük tepki toplarken, kendisini uyaran vatandaşlara da "Paramı sayan adam bana laf atıyor. Sus ve saymaya devam et" sözleriyle hakaretlerine devam etti.

Doktor olan şahıs, söz konusu tweetinde, "Az önce bir hayat kurtardık. 30/15 mmHg tansiyon ile dogumhaneden gelen kanamalı gebeyi kurtardık. Cerrahi ve anesteziden ogrenci ve personeller dahil aynı anda 25 kişi 2 saat uğraştı. Bizler sizin gibi cahil ve vandal halka fazlayız" ifadelerine yer verdi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞIYOR

Toplumda ayrıştırma ve nefret tohumu ekleyen doktora tepkiler çığ gibi büyürken "Siz hangi halktansınız hangi ülkedesiniz lütfen kendinizi hangi halka mensup görüyorsanız onlara hizmet edin" ifadeleriyle tepki gösterenlerin sayısı giderek artıyor.

 

 

 

Doktordan skandal sözler! "Bizler sizin gibi cahil ve vandal halka fazlayız" Tepki yağıyor... ile ilgili etiketler doktor Twitter Tuğsan Egemen Bilgin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.