Doktordan ressam eşine akılalmaz tehditler

54 yaşındaki ressam Şeli Benhabib, Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı olan 29 yıllık eşi Prof. Dr. Moşe Benhabib'den (71) şiddet gördüğü iddiasıyla korunma istedi. Davalı Prof. Moşe Benhabib'in eşine telefonda sarf ettiği iddia edilen sözler ise şoke etti.

Şeli Sanat Organizasyonu'nun kurucusu Şeli Benhabib'in iddiasına göre tarafların evliliği, eşinin kendisine fiziksel şiddet uygulaması, hakaretleri, tehditleri, eve gelmemesi, kendisine dışarıda başka hayatlar kurması, eşini ihmal etmesi ve eşine psikolojik baskı uygulaması nedeniyle çekilmez bir hale dönüştü.

ANNESİNİ DE DARP ETTİ

İddiaya göre davalı Prof. Moşe Benhabib, son zamanlarda eşine karşı ölüm tehditlerinde bulundu. Moşe Benhabib, eşinin annesini de darp ederek tehdit etti. Şeli Benhabib eşinin tehdit içerikli bazı konuşmalarını kayda aldı.

Doktordan ressam eşine akılalmaz tehditler

"ÖYLE DAYILAR VAR Kİ AYAKTA VURDURUR SİZİ"

Prof. Benhabib telefonda, "Yemin ediyorum, öyle adamlar tanıyorum ki mahvettiririm seni bak. Öyle adamların çocuklarını doğurtturdum ki yemin ediyorum sana var ya. Korkarsın adamları görmekten. Bak bir telefonuma bakar. Doğduğuna pişman ettiririm, yaşatmam sizi', Öyle dayılar var ki ayaktan vurdurur seni. Canınıza okuturum. Bir telefon ederim ağzını yüzünü s...ler. Seni öyle bir döveceğim ki Covid'de gidecek hastane bulamayacaksın, eşşoğlu eşek. Ben hayvan terbiyecisiyim." gibi sözler kullandı.

İDDİALARI REDDETTİ

Talebi uygun bulan mahkeme Prof. Moşe Benhabib'in iki ay süreyle eşine karşı şiddet tehdidinde bulunmamasına, müşterek konuttan derhal uzaklaştırılmasına ve evin şiddet mağduru Şeli Benhabib'e tahsis edilmesine karar verdi. Prof. Moşe Benhabib'in avukatı, mahkemenin aleyhteki kararına itiraz etti. Asla eşine ve eşinin annesine şiddet uygulamadığını iddia eden Prof. Benhabib, bu iddiaların hepsinin eşinin müşterek evi kendisine tahsis edilmesini sağlamak için bir senaryodan ibaret olduğunu öne sürdü.

Doktordan ressam eşine akılalmaz tehditler ile ilgili etiketler kadına şiddet Tehdit ressam Şeli Benhabib
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.