Doktordan korona isyanı: 1 saatte 40 hasta!

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Tuğba Naziroğlu, koronavirüs vaka sayısındaki artışa sosyal medya hesabından isyan etti. "Bugün yeni bir rekor daha kırdım" diyen Dr. Naziroğlu, bir saatte 40 koronavirüs hastasına baktığını söyledi.

Sağlık Bakanlığı'nın son koronavirüs tablosuna göre, dün 283 bin 261 koronavirüs testi yapıldı, 40 bin 444 kişinin testi pozitif çıktı. 341 kişi yaşamını yitirirken, hasta sayısı 2 bin 728 oldu.

Bir yıldan uzun süredir gece - gündüz demeden çalışan sağlıkçıların bir günde ilgilendiği hasta sayısı da rekor kırmaya başladı.

Vakalardaki bu artış nedeniyle isyan noktasına gelen Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Tuğba Naziroğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

"HİNDİSTAN MUTANTI DA TÜM ÜLKEYE YAYILIRSA O ZAMAN MI ANLAYACAKSINIZ"

"Bugün yeni bir rekor daha kırdım" diyen Dr. Naziroğlu, bir saatte 40 koronavirüs hastasına baktığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Zaten tam yayılma süreci de başladı. Hindistan mutantı da tüm ülkeye yayılırsa o zaman mı anlayacaksınız bu virüsü!"

 

Doktordan korona isyanı: 1 saatte 40 hasta! ile ilgili etiketler Türkiye Hindistan Koronavirüs doktor hasta
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.