Doktor Suat ve Doktor Arslan yıllar sonra bir arada!

Bir döneme damga vuran Doktorlar dizisinin Doktor Arslan'ı Devrim Nas ve Doktor Suat'ı Bekir Aksoy tekrar bir araya geldi. Dizinin bitmesinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen arkadaşlıkları sürdüren ikilinin değişimi de gözlerden kaçmadı.

Doktorlar dizisinin iki önemli oyuncusu Suat karakterini canlandıran Bekir Aksoy ve Arslan karakterini canlandıran Devrim Nas yıllar sonra Bodrum'da bir araya geldi.

İkilinin yıllar içindeki değişimi görenleri şaşırttı.

Sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fotoğraflara binlerce yorum ve beğeni yağdı.

Doktor Suat ve Doktor Arslan yıllar sonra bir arada!

10 yıl önce final yapan Doktorlar dizisinde, Devrim Nas 'Doktor Arslan'a Bekir Aksoy ise 'Doktor Suat' karakterine hayat vermişti.

BEKİR AKSOY HAKKINDA

18 Mart 1969 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. 1992 Yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezun oldu. 19-20 yaşında iken konservatuvarın ilk yılında Devlet Tiyatrosu'nda Cüneyt Gökçer ile beraber "Damdaki Kemancı" oyununda küçük bir rol oynadı. Sonra Haluk Kurtoğlu ile "Tohum ve Toprak"ta yine küçük bir rolü oldu. Kenan Işık'ın yönetiminde yine ufak bir rolde oynadıktan sonra Devlet Tiyatrosu'nda sahne tozunu yutmuş oldu.

İki sene Dormen Tiyatrosu, iki sezon Gülriz Sururi ve arkasından altı sene Kent Oyuncuları'nda oynadı.Kenterler'de Müşfik Kenter'le beraber oynadığı "Helen Helen" adlı iki kişilik oyun, "Yolun Yarısı", "Uşak Ne Gördü?", "Sokak Kızı İrma", "Ver Elini Broadway" ve "Çok Uzak Fazla Yakın" gibi oyunlar bazılarıdır.

Filmografisi

Hayal mi Gerçek mi? 2018
Salih Kuşu 2013
Hayatımın Rolü 2012
Yahşi Cazibe 2011-2012
Türk Malı 2010
İpucu Kriminal (Program Sunucusu) 2010
Doktorlar 2006-2009
Kadirşinas 2004
Omuz Omuza 2004
Ömerçip 2003

 

 

Doktor Suat ve Doktor Arslan yıllar sonra bir arada! ile ilgili etiketler doktorlar Devrim Nas bekir aksoy
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.