Doktor Salih Selman, gelen eleştirilere sitem etti: 'Onlara göre böyle doktor olmaz'

“Arafta Sorular” programında konuşan Op. Dr. Salih Selman, dış görünümünden dolayı kendisini yargılayanlar için “Kafalarında bir şablon var ve onlara göre böyle doktor olmaz” diyerek sitem etti.

24 TV’nin heyecanla izlenen “Arafta Sorular” programının bu haftaki Op. Dr. Salih Selman oldu.

Esra Elönü'nün sorularını cevaplayan Selman, kendisine yönelik dış görünüşünden dolayı yapılan saldırılara ilişkin açıklamalarda bulundu.

 "BENİ KOBAY SEÇMİŞLER"

Selman, Elönü'nün, “Sizin neden kalp ameliyatı yaptığınıza inanmak istemediler?” sorusuna, şu şekilde yanıt verdi:

“İslam davasına yardım etmek önemli. Eskiden daha büyük olaylarda ses çıkarmıyorlar ve yaptıkları yanlarına kar kalıyordu. Çapa acilin tadilata girdiği dönemde hastalardan yardım istemişiz ve bende kolu kırık olan bir hastayı dövmüşüm. Bu şekilde gazetede manşet atıldı. Beni kobay olarak seçmişler. Neden yaptıklarını sordum. Şuuru kapalı olan hastalar geldiklerinde giysilerini çıkarırdık. Gazeteciler kadın hastaların bu hallerini başka yerlerde kullanmışlar.

 

Doktor Salih Selman, gelen eleştirilere sitem etti: 'Onlara göre böyle doktor olmaz' ile ilgili etiketler Esra Elönü doktor Op. Dr. Salih Selman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.