Doktor Salih Cenap Çevli koronavirüse yenik düştü

Gelen son dakika haberine göre; Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Salih Cenap Çevli, koronavirüs nedeniyle vefat etti.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Salih Cenap Çevli, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

SON NEFESİNE KADAR HASTALIK İÇİN BİLGİLER VERMİŞTİ!

Çevresinde çok sevilen, hastalanmadan önce kurulan sanal hastane ile hastalara yardımcı olan, hatta yattığı hastanede yoğun bakınmda iken Twitter hesabından hastalık ile ilgili bilgiler veren doktor Cenap Çevli’nin ani ölümü, tıp dünyasında büyük üzüntü yarattı.

SON TESTİ POZİTİF ÇIKMIŞ VE KÖK HÜCRE TEDAVİSİNE BAŞLANMIŞTI!

SuperHaber’in elde ettiği bilgilerde, doktor Çevli’inin son testi negatif çıkmış ve kök hücre tedavisine başlanmıştı. Bahçelievler’de bulunan özel bir hastanede görev yapan Doktor Çevli’nin 3 çocuğu bulunuyordu.

EN SON SUPERHABER'E KONUŞMUŞTU

Çevli, tedavisi sırasında SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel ile görüntülü bir görüşme gerçekleştirerek son durumu ve tedavi süreci hakkında bilgi vermişti.

TABİP ODASI'NDAN BAŞSAĞLIĞI

1987 yılı Gülhane Askeri Tıp Akademisi mezunlarından Çevli'nin ölümü sonrası İstanbul Tabip Odası başsağlığı mesajı yayımladı.

İstanbul Tabip Odası, başsağlığı mesajında, "1987 yılı Gülhane Askeri Tıp Akademisi mezunlarından, Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Salih Cenap Çevli’yi Covid-19 nedeniyle kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyiz.

Değerli meslektaşımızın ailesi başta olmak üzere yakınlarının derin acısını paylaşıyor, tüm hekim camiasına başsağlığı diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Doktor Salih Cenap Çevli koronavirüse yenik düştü

Doktor Salih Cenap Çevli koronavirüse yenik düştü ile ilgili etiketler doktor vefat Koronavirüs Korona mevlüt yüksel Salih Cenap Çevli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.